ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Στο Columbia της Νέας Υόρκης μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου

«Πάντα μπροστά, πάντα ψηλά» το 1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου, αφού οι επιτυχίες συνεχίζονται. Η μαθήτρια της Γ ́ τάξης Πράπα Άνθια του Δήμου θα συνεχίσει τις σπουδές της, μετά το Λύκειο, στο αναγνωρισμένο διεθνώς Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Το Columbia εκτιμώντας τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα, τις δυνατότητες, και την προσωπικότητα της, την εντάσσει στο δυναμικό της, μέχρι το 2021. Το αξιοσημείωτο και σημαντικό είναι ότι η Πράπα Άνθια θα φοιτήσει στο Foundation School of Engineering and Applied Science, με πλήρη υποτροφία.

Ο διευθυντής, οι καθηγητές και οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου συγχαίρουμε την Άνθια για την υλοποίηση του υψηλού της στόχου. Το γεγονός αυτό κάνει υπερήφανους την οικογένεια της, πρωτίστως, η οποία δικαίως εισπράττει τα εύσημα όλων, αλλά και τους καθηγητές της και γενικά όσους συνέβαλαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Η επιλογή της μαθήτριάς μας από το Columbia της Νέας Υόρκης αποτελεί απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο δημόσιο ελληνικό σχολείο, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί επάξια και θα συνεχίσει με επιτυχία το δρόμο που έχει χαράξει τιμώντας την επιλογή του Πανεπιστημίου.

Γνωρίζοντας την Άνθια, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει τη δημιουργική της προσπάθεια, με αρετή, ούτως ώστε, ως νέα επιστήμονας, να υπηρετεί πάντα το καλό του ανθρώπου και της κοινωνίας. «Αιέν αριστεύειν» Άνθια!

Ο Διευθυντής

Πέτρος Πιτσιάκκας

Related Articles

Back to top button