ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Στην Ναύπακτο ο Σπήλιος Λιβανός με ευχές για τον πρωτογενή τομέα

Επίσκεψη στο δημαρχείο Ναυπάκτου, είχε σήμερα το πρωΐ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

Συνομίλησε με τον δήμαρχο Βασίλη Γκίζα, παρουσία αντιδημάρχων, ενώ ευχήθηκε να γίνει η Ναύπακτος παγκόσμιο κέντρο εναλλακτικού #τουρισμού, συνδεόμενο με τον πρωτογενή τομέα.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

Να γίνει η #Ναυπακτία παγκόσμιο κέντρο εναλλακτικού #τουρισμού, συνδεόμενο με τον πρωτογενή τομέα.

Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί το Δημαρχείο Ναυπάκτου, όπου είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Γκίζα, τους αντιδημάρχους, αλλά και με στελέχη της δημοτικής αρχής, μέλη επιτροπών και νομικών προσώπων της Ναυπακτίας.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξε καθώς και για την αναλυτική ενημέρωση που μου έκανε για την αγροτική οικονομία της περιοχής και για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.
Συζητήσαμε διεξοδικά τις προοπτικές ανάπτυξης και τη στενότερη συνεργασία του Δήμου Ναυπακτίας με το #ΥΠΑΑΤ, με στόχο τη διασύνδεση του #πρωτογενούς_τομέα με τον #πολιτισμό, την #ιστορία του τόπου και τον #τουρισμό.
Όπως τόνισα, ο κατ εξοχήν τόπος που μπορεί να ενσαρκώσει το όραμα και πυλώνα ανάπτυξης, την ανάδειξη, δηλαδή, της Ελληνικής Διατροφής, διεθνώς, είναι η Ναυπακτία.

«Η σύνδεση του θαλάσσιου μετώπου με το βουνό και οι δυνατότητες παραγωγής μας δίνει το δικαίωμα να σχεδιάσουμε αυτά που χρόνια συζητάμε,πως δηλαδή μπορεί να γίνει η Ναυπακτία παγκόσμιο κέντρο εναλλακτικού τουρισμού,συνδεόμενο με τον πρωτογενή τομέα.
Είναι μια ευκαιρία μετά από καιρό να νιώσουμε ότι βάλαμε και μεις το δικό μας λιθαράκι στην ανάπτυξη του τόπου».

Related Articles

Back to top button