ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Στη Ναυπακτία οι Travel Bloggers Greece, 7 & 8 Οκτωβρίου

Οι Travel Bloggers Greece είναι ένα δίκτυο bloggers διαφόρων εθνοτήτων, με διεθνή απήχηση, που εδρεύουν στην Ελλάδα και γράφουν για την Ελλάδα, ανακαλύπτοντάς τη μέσα από τις εμπειρίες τους.

 

 

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτώβρη θα επισκεφτούν τη Ναύπακτο και την Ορεινή Ναυπακτία μετά από πρόσκληση της Κοιν.Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄.

image

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους θα επισκεφτούν τα αξιοθέατα της περιοχής μας και θα δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα και γεύσεις. Το Σάββατο θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στα μονοπάτια της Ορεινής Ναυπακτίας, να παρακολουθήσουν επίδειξη τοπικής γαστρονομίας αλλά και να συμμετέχουν στο καστανομάζεμα. Το ίδιο βράδυ θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Η Κοιν.Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄, ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής μας, που με τις χορηγίες τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης. Πιστεύουμε ότι παρόμοιες δράσεις μπορούν να προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της Ναυπακτίας στο εξωτερικό, επιτυγχάνοντας στοχευμένη διαφήμιση, με μικρό συγκριτικά κόστος.

Related Articles

Back to top button