ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Στα Γιάννενα ο Σύψας για την Πανηπειρωτική

Την πόλη των Ιωαννίνων επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, Γιάννης Σύψας, με αφορμή την 18η Πανηπειρωτική Εκθέση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για θετικό κλίμα και για επαφές που πραγματοποιεί εν όψει της 2ης Διεθνούς Εκθέσεως για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό “Nostos”.

Η “Nostos” Expo που διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος ο Δήμος Ναυπακτίας θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2017.

Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας σημειώνει πως «το θετικό ξεκίνημα της “Nostos” το 2016 μας έχει δώσει την κατάλληλη ώθηση για τη συνέχιση του σημαντικού αυτού εγχειρήματος του Δήμου μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους οποίους αυτές τις ημέρες ερχόμαστε σε επαφή. Ευελπιστούμε ότι χρόνο με το χρόνο η “Nostos” θα αναπτύσσεται αριθμητικά, αλλά και κυρίως ποιοτικά ολοένα και περισσότερο ώστε να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως το σημαντικότερο ραντεβού για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό. Θέτουμε τον πήχη ψηλά, αλλά θεωρούμε ως Δήμος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Να σημειώσουμε πως στα Γιάννενα βρίσκεται και η εταιρία που ανέλαβε πέρυσι, με διπλή μάλιστα απευθείας ανάθεση και με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, την κατασκευή για παζάρια και Nostos.

Η σχέση του επιχειρηματία με τον κ. Σύψα, όπως λένε οι πληροφορίες είναι αρκετά στενή και όπως φαίνεται, ο δήμος θα αναθέσει και φέτος τις δύο εκδηλώσεις.

Related Articles

Back to top button