ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σκληρή επίθεση Κοτσανά σε Γκίζα

Νέα ολομέτωπη επίθεση στον δήμαρχο Ναυπακτίας, κάνει με ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς.

Δείτε την ανάρτηση:

🔻Κύριε Γκίζα είστε ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτήν την πόλη που μπορείτε να επικαλείστε ότι η κατασκευή νέου Δημαρχείου στο “Σκα” γίνεται για…λόγους οικονομίας.

📢Έκπληκτοι ακούσαμε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο τον κ.Δήμαρχο να μιλά και να χαρακτηρίζει ως μονόδρομο την κατασκευή του νέου Δημαρχείου στο “Σκα” προτάσσοντας ως κύριο επιχείρημα του την εξοικονόμηση δημοτικών πόρων.
➡️Κύριε Γκίζα, εσείς είστε ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτήν την πόλη που μπορεί να μιλάει για εξοικονόμηση δημοτικών πόρων από την κατασκευή του νέου δημαρχείου στην περιοχή του “Σκα“, διότι εσείς και η οικογένεια σας από τις αρχές του 1990 μέχρι σήμερα (30 συναπτά έτη), έχετε λάβει και συνεχίζετε να λαμβάνετε από μισθώματα του 1ου βρεφονηπιακού σταθμού (2 υπόγεια) το ποσό των 700.000€ περίπου.
⚠️Σήμερα κ.Δήμαρχε αντί να προβείτε στην κατασκευή ενός νέου σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού ώστε να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη και αφορά παιδιά και μάλιστα βρέφη, προτάσσετε ως αναγκαιότητα την κατασκευή ενός νέου Δημαρχείου προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ!!!
🔒Αξιοσημείωτο επίσης είναι κ.Γκίζα ότι συνεχίζετε να καταβάλετε για το κτηρίο που στεγάζει τις υπηρεσίες στην Παλαιοπαναγιά ποσό περί 3.500€ μηνιαίως, τη στιγμή μάλιστα που το Δημαρχείο Αντιρρίου το οποίο στοίχισε 1.000.000 ευρώ από δημοτικούς πόρους και με συνολικό εμβαδόν 1.500 τ.μ. παραμένει ερμητικά ΚΛΕΙΣΤΟ εδώ και 18 μήνες με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.
☑️ Αυτά για τα περί οικονομίας…

Related Articles

Back to top button