ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σκληρή ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας: Τέτοιες μέθοδοι αντλούνται από την ΚΥΠ

Την πιο σκληρή ανακοίνωση-απάντηση που έχει κάνει ποτέ, εξέδωσε πριν λίγο η Ενωτική Πρωτοβουλία του πρώην δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου.

Απαντάει στην χθεσινή ανακοίνωση του Θωμά Κοτρωνιά, την οποία ο ίδιος δημοσίευσε σε δύο μόνο σάιτ της περιοχής.

Στην χθεσινή ανακοίνωση του, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος απαντούσε στην ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στον Κώστα Καρακώστα, αφού αυτόν θεώρησε ως συντάκτη της.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παράταξης, καθώς και τον εκνευρισμό του πρώην δημάρχου. Μάλιστα στην ανακοίνωση δεν αναφέρουν καθόλου το όνομά του, ενώ απευθύνονται απευθείας στους πολίτες.

Δείτε την ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας:

Αγαπητοί συμπολίτες της Συνεργασίας Πολιτών.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση στελέχους σας και αντιδημάρχου γίνεται προσπάθεια να προσωποποιηθούν οι παρεμβάσεις της παράταξής μας.

Λυπούμαστε και θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο είναι ντροπή για την αυτοδιοικητική πορεία όλων μας. Παραπέμπει δε, σαφώς, σε μη έντιμη στάση. Ταυτόχρονα θεωρούμε ότι δείχνει αδυναμία συμμετοχής στον επιβεβλημένο διάλογο, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Τέτοιες μέθοδοι που αντλούνται από την λειτουργία της Κ.Υ.Π. δεν βοηθούν την δημοκρατία, την αυτοδιοίκηση και τον τόπο μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Related Articles

Back to top button