ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σκληρή ανακοίνωση Λουκόπουλου: Η τραγωδία της ανάπλασης

Ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου:

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ
Από την μία η άγνοια και η αλαζονεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , και από την άλλη η έλλειψη σοβαρότητας και συνέπειας από τον εργολάβο φτασαμε μετα από 3 χρόνια να έχει εκτελεστεί το 22% του έργου.

ADS


Μπροστά στον κίνδυνο να απενταχθεί το εργο ( η Διαχειριστική δεν έδινε καμία παράταση γιατί εκτιμά ότι δεν θα ολοκληρωθεί με αυτούς τους ρυθμούς), η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ αποφάσισε να σταματήσει το έργο κατά το μέρος που αφορά στον αμίαντο και στα λύματα στον κεντρικό πυρήνα της πόλης.


Έπρεπε όμως να βρει και συνεργούς σ’ αυτή την απόφαση από την κοινωνία, τους συλλογικούς φορείς και τις υπηρεσίες , να βρει οπαδούς που θα πουν ΝΑΙ στην διακοπή του έργου.
Από παντού εισέπραξε ένα μεγάλο ΟΧΙ
• ΟΧΙ από ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
• ΟΧΙ από ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
• ΟΧΙ από ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
• ΟΧΙ από ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
• ΟΧΙ από ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
• ΟΧΙ από ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

Ούτε 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ δεν θα εισέπραττε τόσα ΟΧΙ
Έτσι εξελίχθηκε το έργο της ανάπλασης σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ και όπως μαθαίνουμε στο σχολείο από το αδιέξοδο στην τραγωδία σε βγάζει ο από μηχανής θεός. Και βρέθηκε ο από μηχανής ΘΕΟΣ (ΘΕΟΙ) ο οποίοι προκλητικά απεφάνθησαν αοριστολογώντας ότι το κόστος του διαχωρισμού των ομβρίων από τα λύματα είναι πολύ μεγάλο (περιπου….) άρα το σταματάμε. Συνεχίζουμε όμως απροσχημάτιστα, έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, προσοδοφόρα σε ψήφους.
ΥΓ. Ξεκίνησε το έργο της αποχέτευσης Αντιρρίου (Άλλο ένα σημαντικό έργο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας). Μετά από όσα συμβαίνουν το αγωνιώδες ερώτημα των δημοτών αν θα τελειώσει ποτέ!!!!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button