ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σκαρλάτος: Να σταματήσει η παραπληροφόρηση του δήμου – Που πήγε το αλάτι της Περιφέρειας;

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ναυπακτίας Γρηγόρης Σκαρλάτος, ασκεί κριτικη στην δημοτική αρχή για το Ορεινό δίκτυο.

Σε επιστολή που απέστειλε στο npress, αναφέρει:

Γνωρίζοντας και κατανοώντας τι συμβαίνει στην Ορεινή Ναυπακτία και συγκεκριμένα στην Δημοτική Ενότητα Πλατανου, ο επαρχιακός δρόμος Λιολιος-Ψηλός Σταυρός απαιτεί την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, διότι ο δρόμος έχει αρκετό παγετό!!!

Να σταματήσει αυτή την στιγμή η παραπληροφορήση του δήμου Ναυπακτίας πως το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο είναι προσβάσιμο διότι δεν είναι… κρύβει κινδύνους!

Επίσης, κανένα σχεδόν χωριό δεν προμηθεύτηκε αλάτι αλλά ούτε έγινε σωστή δουλειά και πέταγμα αλατιού στο οδικό δίκτυο αυτό! Που είναι οι 126 τόνοι αλάτι της περιφέρειας; Ένα μόνο εκχιονιστικό που ακόμα και για αυτό είναι δύσκολο πλέον να εκτελέσει το έργο του!!! Ο υδράργυρος έπεσε κάτω από -10 σήμερα και θα συνεχίσει για αρκετές μέρες ακόμα!!! Σαν Δήμος και σαν Περιφέρεια οφείλεται και οφείλουμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα για τους συμπολίτες μας!!!

edit:

Συνομιλώντας σήμερα με την Αντιπεριφερειάρχη κ.Μαρία Σαλμά, 7 Μηχανήματα μισθωμένα από την περιφέρεια επιχειρούν στην Ναυπακτία και δόθηκαν 126 τόνοι αλάτι οι οποίοι όμως είναι άφαντοι στα χωριά από τον Δημο!!!

Ανακαλώ για το λάθος μου και ευχαριστώ την κ.Σαλμα για την διευκρινήσει και τις ενέργειες που εχει κάνει για τον Ορεινό όγκο!!!

Related Articles

Back to top button