ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σιαμαντάς για επεισόδιο στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ: Συγχαρητήρια στο npress – Τέτοια φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν

Παρέμβαση για το θέμα που προέκυψε με τον διαπληκτισμό υπαλλήλου με δύο μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΝ, κάνει με επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ναυπακτίας, Γιώργος Σιαμαντάς.

Ο κύριος Σιαμαντάς, που είναι το μοναδικό μέλος της αντιπολίτευσης στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, έστειλε την επιστολή, λίγη ώρα μετά την επιστολή του ΔΣ.

Δείτε την επιστολή Σιαμαντά:

Θέλω ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΝ του δήμου Ναυπακτίας εκ μέρους της αντιπολίτευσης, να συγχαρώ το npress για την ευαισθησία του, αρχικά να αναδείξει το ζήτημα με τον απαράδεκτο διαπληκτισμό υπαλλήλου των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με δύο μέλη του ΔΣ, μπροστά σε παιδί που φιλοξενούμε στην δομή, που του προκάλεσε αναστάτωση, όπως μας είπε συνάδελφος κατά την τελευταία συνεδρίαση, αλλά και για την διόρθωση στοιχείων του άρθρου (τα δύο παιδιά ήταν τελικά ένα, το θέμα τέθηκε κατά την ενημέρωση του ΔΣ και όχι ως εκτός ημερησίας).
Θέλω να διαβεβαιώσω την κοινωνία, πως τέτοια θέματα δεν επιτρέπονται σε αυτή την ευαίσθητη δομή και γι’ αυτό τον λόγο το θέμα θα διερευνηθεί ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

Related Articles

Back to top button