ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σάλος στην Ελληνοαμερικανική ΜΚΟ στην Ναύπακτο: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου – Σκαρλάτος κατά Καλογερόπουλου

Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις της Ελληνοαμερικανικής εθελοντικής ομάδας στην Ναύπακτο το χθεσινό κείμενο του Καλογερόπουλου, ο οποίος επιτέθηκε σκληρά στον εθελοντή Γρηγόρη Σκαρλάτο, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ (δική μου είναι η ομάδα, σας αρέσει δεν σας αρέσει).

Ο Γρηγόρης Σκαρλάτος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει μάχες για τον εθελοντισμό, βάζει σοβαρά ερωτήματα για την λειτουργία της ΜΚΟ που αυτοαναφέρεται ως εθελοντική, σε κείμενο που ανάρτησε πριν λίγο, απαντώντας στον Δημήτρη Καλογερόπουλο!

Δείτε τι απαντάει:

🔷Απάντηση σε κο.Δημήτρη Καλογερόπουλο

Κύριε Καλογεροπουλε έμεινα έκπληκτος από το δημόσιο κείμενο -καταγγελία σας εναντίον μου με αυταρχικές συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τις αρχές του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά που μπήκαμε σε αυτή την ομάδα , μπήκαμε με σκοπό να προσφέρουμε και μόνο, χωρίς να αναζητούμε κανένα άλλο όφελος !

🔷Αρχικά ,κύριε Καλογερόπουλε να σας γνωστοποιήσω ότι “”κάνετε αυτά που κοροϊδεύετε “”.Κατηγορείτε εμένα για ανάρμοστη και αγενή συμπεριφορά ,την ίδια στιγμή που εσείς δημόσια εξαπολύετε κατηγορίες προς εμένα χωρίς κανένα σεβασμό προς το όνομα μου και στις υπηρεσίες που έχω προσφέρει στην εθελοντική ομάδα ,ενώ εγώ ουδέποτε σας έκανα δημόσια επίθεση σεβόμενος την θέση σας .

🔷Δεύτερον , όλα όσα σχολίασα δημόσια σε ανάρτηση του κυρίου Γκίζα να σας θυμίσω γιατί μάλλον ξεχνάτε εύκολα ότι ήταν τα δικά σας λόγια σε δημόσια ανάρτηση πριν από ένα χρόνο που τονίζετε ότι δεν έχετε την στήριξη του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα και τον κατηγορούσατε για έλλειψη βοήθειας για μικροκομματικες πρακτικές και συμφεροντολογία.

🔷Τρίτον ,τα μέλη της εθελοντικής ομάδας και εγώ δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για την οργάνωση της εθελοντικής ομάδας ,από πού προέρχονται οι πόροι , οι δωρεές ,ποιοι είναι στα μέλη του καταστατικού,ποιοι είναι οι χρηματοδότες ,από πού προέρχεται ο εξοπλισμός και πως διοχετεύεται;
Υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης .

🔷Τέταρτον , πως γίνεται κύριε Καλογερόπουλε μέσα σε είκοσι μέρες να κάνετε στροφή μοιρών και αλλάζετε συμπεριφορά και ιδεολογία από τότε που εσείς αποφασίσατε να είστε υποψήφιος με τον κύριο Γκίζα ;

🔷Ως μέλος της εθελοντικής οργάνωσης καταγγέλλω αυτή την απαράδεκτη και απρεπή συμπεριφορά .Ο εθελοντισμός βασίζεται σε αξίες, σε ήθος ,στο αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης και όχι σε συμφέροντα .Ο εθελοντισμός δεν είναι προϊόν συναλλαγής.

🔷Παραθέτω την ανάρτηση σας που είχατε κάνει πριν από ένα χρόνο δημόσια .Σας ευχαριστώ γιατί μόνος σας δίνετε την απάντηση στους πολίτες …
Και ο νοών νοείτο …

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button