ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ρεπορτάζ του OPEN για τον Δημήτρη Καρακώστα

Στην τηλεόραση του OPEN μίλησε σήμερα ο 18χρονος Κώστας Καρακώστας από την Ναύπακτο, για τον σπουδαίο άθλο του στις πανελλαδικές.

Ο Δημήτρης, παρά την δύσκολη στιγμή που πέρασε χάνοντας και τους δύο γονείς του από κορωνοϊό, κατάφερε να αριστεύσει με 18.685 μόρια. Το θέμα έγινε viral σήμερα, μετά την δημοσίευση του άρθρου στο npress.gr

Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει εξετάσεις

Ο Δημήτρης πριν έναν χρόνο σημείωσε μια μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας και φέτος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς θα έδινε τις πανελλήνιες λίγο καιρό αφότου έχασε τους δικούς του. Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στη Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μητέρα του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Η θέλησή του όμως και η επιθυμία του να δικαιώσει τους γονείς του φαίνεται ότι αποδείχτηκαν ισχυρότερες από τη θλίψη με το νεαρό Δημήτρη να πιάνει 18.685 μόρια. Τα καλά νέα μάλιστα δε σταμάτησαν εκεί αφού και ένας ακόμη γιος της οικογένειας κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο παρά την τραγωδία που βίωσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button