ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ρελάνς Κοτσανά: Έβγαλε στον «αέρα» το δικό του Πόθεν Έσχες και «σεντράρει» Τσουκαλά και Γκίζα

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς. Με βίντεο που ανεβασε στο Facebook, ρίχνει φως σε όσες σκιές άφησε εναντίον του ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

ADS

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Τσουκαλάς, σε μια παρέμβαση γεμάτη υπαινιγμούς προς τον Ανδρέα Κοτσανά, τον εγκαλούσε για την μη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες, δημιουργώντας έτσι πολλά ερωτηματικά στους πολίτες.

Όμως σήμερα, ο Ανδρέας Κοτσανάς, το παρουσίασε αναλυτικά στο βίντεό του, δείχνοντας όλα τα στοιχεία στους δημότες. «Μπήκα στην πολιτική με εισοδήματα 50.000 και αποζημίωση 120.000 ευρώ και σήμερα τα έχω μηδενικά, ενώ ο κ. Τσουκαλάς πριν μπει στο δημοτικό συμβούλιο είχε έσοδα 174 ευρώ!!»

Στο βίντεο αφήνει αιχμές για τα στελέχη της δημοτικής αρχής, σε σχέση με τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες.

Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση Κοτσανά:

Όταν η λάσπη επιστρέφει στους εμπνευστές της…Όλη η αλήθεια για το δικό μου πόθεν έσχες (της τάξεως των 17.295€ ετησίως) αλλά και τα πόθεν έσχες με τα ελάχιστα έως ανύπαρκτα ετήσια εισοδήματα των κ.Γκίζα (5.016€), κ.Παπαβασιλείου (3.040€) και κ.Τσουκαλά (135€ ετησίως!!!) -μάλιστα καλά διαβάζετε-από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Αναμένουμε μετά την σημερινή ανάρτηση του δικού μας πόθεν έσχες και των κ.Μπουλέ και κ.Κούκουνα.

Related Articles

Back to top button