ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Πυρά της ΑΔΚΝ και αιχμές για τον απολογισμό της ΝΟΣΤΟΣ: «Ο δήμος μας έγινε περίγελως στο Πανελλήνιο»

Βαριές αιχμές στην ανακοίνωση της ΑΔΚΝ για όσα έγιναν στον απολογισμό της ΝΟΣΤΟΣ 2017

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη του πρώην δημάρχου Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ, κάνει λόγο για «θέματα» (;) που ακούγονται στην τοπική κοινωνία σχετικά με την οικονομική διαχείριση της 2ης έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού, αφήνοντας βαριές αιχμές προς την πλευρά της δημοτικής αρχής.

«Η κοινωνία περίμενε ένα καθαρό λογαριασμό για τις δαπάνες της διοργάνωσης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ενώ κάνοντας αναφορά στο βίντεο του npress.gr που έγινε viral στο διαδίκτυο και που εμφανίζει τον αντιδήμαρχο οικονομικών να αδυνατεί να κοστολογήσει πόσο στοίχισε η τέντα για τη Nostos, λέει πως ο δήμος μας έγινε περίγελως στο Πανελλήνιο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΑΔΚΝ:

Απολογισμός με ερωτηματικά

Μετά από 5 σχεδόν μήνες και συνεχείς πιέσεις η δημοτική αρχή έφερε στο δημοτικό συμβούλιο τον απολογισμό για την ΝΟΣΤΟΣ 2017.
Μετά από αυτά που ακούγονται η κοινωνία περίμενε ένα καθαρό λογαριασμό για τις δαπάνες της διοργάνωσης. Αντί γι’ αυτό με ευθύνη της δημοτικής αρχής ο δήμος μας έγινε «περίγελως» στο πανελλήνιο.

 

Ο δήμαρχος οφείλει εδώ και τώρα να δώσει ο ίδιος τον απολογισμό στην κοινωνία, αφού ο αντιδήμαρχός του αδυνατεί να ξεχωρίσει τις δαπάνες ανάμεσα στην εμποροπανήγυρη και τη ΝΟΣΤΟΣ.


Η κοινωνία πρέπει να γνωρίζει ότι η δημοτική αρχή Λουκόπουλου έχει αποκλείσει την αντιπολίτευση από την επιτροπή που είχε προβλεφθεί για τη διοργάνωση της ΝΟΣΤΟΣ. Έχει επίσης αποκλείσει την αντιπολίτευση από το ΔΣ της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ που ανέλαβε τη διοργάνωση. Με αυτά ως δεδομένα καταγγείλαμε τη δημοτική αρχή ότι σκόπιμα επιλέγει να λειτουργεί με αδιαφάνεια και ο απολογισμός αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε.
κ. Δήμαρχε έχετε την ευθύνη για το διασυρμό του δήμου και η κοινωνία περιμένει να της δώσετε τον απολογισμό που της οφείλετε.

Ναύπακτος 18-3-2018

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close