ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Πυρά Κοτσανά σε Γέφυρα: Κάνει λόγο για αύξηση 60% εν μέσω κορωνοϊού

Με ανακοίνωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Πάμε μπροστά» του δήμου Ναυπακτίας, ασκεί κριτική στην Γέφυρα ΑΕ με αφορμή την αύξηση του ελάχιστου ορίου φόρτισης του epass.

Δείτε την ανακοίνωση:

Υπέρογκη αύξηση της τάξεως του 60% από τα 25€ στα 40€ του ελάχιστου ποσού επαναφόρτισης «Γέφυρα e-pass» από τη Γέφυρα ΑΕ.

Την 1η Μαΐου 2017 η Γέφυρα ΑΕ προέβη σε αύξηση του ελάχιστου ποσού επαναφόρτισης «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» από τα 10.50 € στα 25€ , αύξηση η οποία ακουμπά το 150 % περίπου, με πρόσχημα τότε τη μείωση του χρόνου αναμονής των συνδρομητών στα διόδια.
Χτες στις 26 Μαΐου 2020 η Γέφυρα ΑΕ προέβη πάλι σε αύξηση του ελάχιστου ποσού επαναφόρτισης για τους κατόχους του «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» από τα 25€ στα 40€ με πρόσχημα αυτή τη φορά την ελαχιστοποίηση των επαφών μεταξύ συνδρομητών και προσωπικού διοδίων λόγω κορονοϊού.
Από τα παραπάνω διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι η εταιρεία Γέφυρα ΑΕ για άλλη μια φορά συνεχίζει να υποτιμά την νοημοσύνη μας εφευρίσκοντας “μεθόδους και αφηγήματα” ανάλογα με την περίσταση με μοναδικό στόχο να μεγιστοποιεί τα οφέλη των μετόχων της αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνία η οποία μετά την πανδημία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.

Δείτε την ανακοίνωση της ΓΕΦΥΡΑΣ για την αύξηση:

Αγαπητέ συνδρομητή,

Η επέλευση της πανδημίας του ιού COVID-19 οδήγησε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία στην υιοθέτηση μίας στάσης υπευθυνότητας, μέσα από συνειδητές επιλογές που αποσκοπούν στην υγειονομική προστασία του ατόμου και του συνόλου.

Σε όλο το διάστημα που προηγήθηκε, η εταιρεία μας εφάρμοσε υπεύθυνες πρακτικές, εστιάζοντας τόσο στην υγεία των πελατών της, όσο και αυτή του προσωπικού της. 

Με βάση την παρατήρηση των επιλογών των πελατών μας, προτεραιότητά μας είναι ο συνδυασμός μεθόδων υγιεινής, με λύσεις που θα κάνουν πιο πρακτική τη χρήση του συνδρομητικού μας προγράμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 26/05/2020, το ελάχιστο ποσό επαναφόρτισης του λογαριασμού e-pass για τα οχήματα κατηγορίας 2 (Ι.Χ.) στις λωρίδες διοδίων της Γέφυρας θα διαμορφωθεί στα 40€

Με το ποσό αυτό καλύπτονται τουλάχιστον 4 διελεύσεις από τα διόδια της Γέφυρας και κατά συνέπεια ελαχιστοποιούνται οι επαφές μεταξύ συνδρομητών και προσωπικού διοδίων, ενώ ταυτόχρονα περιορίζονται οι περιπτώσεις συναλλαγών με τη χρήση μετρητών.

Related Articles

Back to top button