ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Πυρά Κοτσανά μετά την επίσκεψη Λιβανού: Πολιτικοί πάτρωνες και κομματάρχες μιας άλλης εποχής

Σκληρή κριτική προς την δημοτική αρχή του δήμου Ναυπακτίας, ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρές Κοτσανάς, με αφορμή την επίσκεψη Λιβανού.

Στην ανάρτησή του κάνει λόγο για επιλεκτικές προσκλήσεις προέδρων τοπικών κοινοτήτων, κατηγορώντας τους ουσιαστικά ότι μετέτρεψαν το δημαρχείο σε προεκλογικό γραφείο!

Δείτε την ανάρτηση Κοτσανά:

🔻Μεταξύ συνδιοικούντων “αρεστών” και πολιτικών “πατρώνων” η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δημαρχείο Ναυπάκτου.

🔻Για εμάς δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Λιβανού προχθές στο Δημαρχείο ήταν μια καλή ευκαιρία για την παράταξη Μπουλέ να αποδείξει με τον πιο περίτρανο τρόπο για το ποιος τελικά “διοικεί” τον Δήμο Ναυπακτίας.
⁉️Αυτό όμως που μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο τρόπος και η τακτική στην οποία επιδόθηκε ο κ.Τσουκαλάς που ως άλλος “πολιτικός πάτρωνας” και “κομματάρχης” μιας άλλης εποχής προσκάλεσε επιλεκτικά στο δημαρχείο προέδρους τοπικών κοινοτήτων “αρεστούς” στην Δημοτική Αρχή για να συναντηθούν με τον Υπουργό, αποκλείοντας επιδεικτικά και τελείως αναιτιολόγητα την πλειοψηφία των προέδρων των δημοτικών ενοτήτων Ναυπάκτου-Αντιρρίου οι οποίοι δεν τυγχάνει να είναι οι “αρεστοί” της συνδιοίκησης.
✔️Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το γεγονός ότι δεν καλέστηκαν τόσο ο πρόεδρος της μεγαλύτερης τοπικής κοινότητας του Δήμου Ναυπακτίας της Τ.Κ.Λυγιά κ.Ραυτόπουλος όσο και οι άλλοι οχτώ πρόεδροι από τις δημοτικές ενότητες Ναυπάκτου και Αντιρρίου με αποτέλεσμα να καταστρατηγείται πρόδηλα η αρχή της θεσμικής ισονομίας.
♦️Τώρα σε ό,τι αφορά την μη πρόσκληση των Δημοτικών Παρατάξεων καθώς και των φορέων του Δήμου Ναυπακτίας κατά την επίσκεψη του Υπουργού στο δημαρχείο αυτά είναι “ψιλά γράμματα” για τον οικοδεσπότη-“δημαρχεύοντα” κ.Γκίζα.

Related Articles

Back to top button