ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Πυρά Κοτσανά για τον διορισμό αδερφής αντιδημάρχου

Με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ανδρέας Κοτσανάς καταγγέλει τη νέα δημοτική αρχή του δήμου Ναυπακτίς για διορισμό «δικών μας παιδιών».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Η συγκυβέρνηση Γκιζα-Τσουκαλα-Μπουλέ συνεχίζει αταλαντευτη τον αγώνα υπέρ της αξιοκρατίας,της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης, διορίζοντας την αδερφή εν ενεργεία Αντιδημαρχου στη δομή των Κδαπ του Δήμου Ναυπακτίας.
Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/09/2019 ο κ.Τσουκαλας ψήφισε υπέρ της πρόσληψης της αδερφής του αντιδημάρχου αποδεικνύοντας πλέον ότι οι προσλήψεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται σε “στενό οικογενειακό κύκλο” .
Αναμένεται με ενδιαφέρον η άποψη της παράταξης του κ.Μπουλε ,η οποία προεκλογικα δια στόματος της κ.Ζαμπαρα είχε αναφερθεί εκτεταμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο για αντίστοιχη περίπτωση πρόσληψης στη Δομή των Κδαπ.
Είναι άξιο λόγου να σημειωθεί ότι οι παραπάνω προσλήψεις είναι εκτός ΑΣΕΠ και ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για την πρόσληψη είναι η προφορική συνέντευξη με ο,τι σημαίνει αυτό πρακτικά.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close