ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

«Πρωταθλητής» και φέτος στις επιτυχίες τα φροντιστήρια Λουκόπουλου στην Ναύπακτο

Το φροντιστήριο Λουκόπουλου με 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των φροντιστηρίων βρίσκεται και φέτος στην κορυφή της επιτυχίας με 123 μαθητές που καταφέραν να εισέλθουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, σε όλα τα επιστημονικά πεδία.

Οι έμπειροι καθηγητές που απαρτίζουν το φροντιστήριο αλλά και η προσπάθεια των μαθητών είναι το κλειδί της επιτυχίας για το κορυφαίο φροντιστήριο στην πόλη της Ναυπάκτου.

Συγκεκριμένα για το 2020, στις ιατρικές σχολές πέρασαν 4 μαθητές, όπου και οι 4 ήταν μαθητές στο φροντιστήριο Λουκόπουλου. Στις στρατιωτικές σχολές πέτυχαν 2, όπου και οι 2 ήταν μαθητές του φροντιστηρίου. Στις νομικές σχολές πέτυχαν 5 εκ των οποίων οι 4 ήταν μαθητές του φροντιστηρίου Λουκόπουλου. Στις σχολές ψυχολογίας πέτυχαν 3, εκ των οποίων και οι 3 ήταν μαθητές του φροντιστηρίου, ενώ στην αστυνομία πέτυχαν 4, από τους οποίους οι 3 ήταν μαθητές στο φροντιστήριο Λουκόπουλου.

Το φροντιστήριο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τη νέα γενιά των μαθητών και να τους προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Related Articles

Back to top button