ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Πρόκληση Τσουκαλά: “Τον πρώτο λόγο στο ρεπορτάζ του Αστέρα τον έχει το ΝΝ”

Μία απίστευτη έκπληξη μας περίμενε χθες, όταν επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Ναυπακτιακού Αστέρα, Ντίνο Τσουκαλά να του εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η διοίκηση, την ενημέρωση για τα θέματα της τοπικής μας ομάδας.

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία ζητήσαμε ισότιμη ενημέρωση προς όλα τα τοπικά μέσα, καθότι είχαμε διαπιστώσει μεροληπτική μεταχείριση εδώ και αρκετό διάστημα. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε, ότι στην κοπή της πίτας της ομάδας είχε προσκληθεί ένα και μόνο ενημερωτικό δίκτυο, ενώ και στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, αναρτήσεις γίνονται μόνο απ το ίδιο μέσο. Αυτό βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν αφορά την σχέση μας με το συγκεκριμένο μέσο η οποία είναι και θα παραμείνει άψογη. Αφορά αποκλειστικά την διαχείριση της διοίκησης της ιστορικής μας ομάδας, σε θέματα επικοινωνίας.

Η απάντηση του κυρίου Τσουκαλά ήταν η εξής :

“Τον πρώτο λόγο στο ρεπορτάζ της ομάδας θα τον έχει το nafpaktianews”.

Θεωρούμε πως η ομάδα ανήκει εξίσου σε όλους τους Ναυπάκτιους, και αναμένουμε έτσι να την βλέπει και η εκάστοτε διοίκηση του Αστέρα.

Η απίστευτη πραγματικά απάντηση του προέδρου, μας δημιουργεί σκέψεις και προβληματισμούς. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το απολύτως αυτονόητο. Την ισότιμη μεταχείριση σε θέματα ενημέρωσης, της πιο ιστορικής ομάδας της πόλης μας.

Ο Αστέρας υπήρχε πριν τον κύριο Τσουκαλά και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά.

Related Articles

Back to top button