ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Προχωράει η κατασκευή του Κλειστού Προπονητηρίου στο Αντίρριο

Σημαντικό έργο για το Αντίρριο

Ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 304.000,00 ευρώ το οποίο είχε καταθέσει η δημοτική αρχή Λουκόπουλου στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 προσέγγιση CLLD Leader» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από ίδιους πόρους του Δήμου Ναυπακτίας.

ADS

Η σημερινή δημοτική αρχή, κατηγορεί στην ανακοίνωσή της την προηγούμενη για απουσία μελετών λέγοντας πως η ίδια τις ολοκλήρωσε και έλαβε την έγκριση μέσω της υπερδέσμευσης τον Οκτώβριο του 2019.

Στην ίδια ανακοίνωση ο δήμαρχος αναφέρει:

Με την κατασκευή του Προπονητηρίου, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αντιρρίου ενισχύονται και αναβαθμίζονται. Το έργο αυτό θα λειτουργήσει ως προστιθέμενη αξία για την ευρύτερη περιοχή και ως σημείο αναφοράς για τους δημότες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου μας, όπως επίσης και τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ.Δημήτρη Γαβριηλίδη που συνέβαλε ουσιαστικά στη σύνταξη της αρχιτεκτονικής μελέτης του Προπονητηρίου. Με συνεργασία και σωστό προγραμματισμό επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker