ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Οριστικό! Αποχωρεί η ΑΔΚΝ από την συνδιοίκηση – Για ηθικό θέμα κατηγόρησε τον Γκίζα ο Μπουλές

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του npress που από καιρό έχει επισημάνει την πιθανή αποχώρηση της ΑΔΚΝ του Γιάννη Μπουλέ από την συνδιοίκηση με την παράταξη του Βασίλη Γκίζα στον δήμο Ναυπακτίας

Η απόφαση για αποχώρηση στην χθεσινή συνέλευση των υποψηφίων της ΑΔΚΝ, πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία από τα μέλη. Ήταν άλλωστε γνωστό πως από καιρό ο Γιάννης Μπουλές είχε διαφωνήσει με την παράταξη του δημάρχου σε σειρά ζητημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, αυτό που χθες έκανε αίσθηση και που τελικά βάρυνε στην απόφαση για αποχώρηση, ήταν η σοβαρή καταγγελία του Γιάννη Μπουλέ, πως ο Βασίλης Γκίζας προσέγγισε τους δημοτικούς του συμβούλους και τους ζήτησε να εγκαταλείψουν την ΑΔΚΝ και να προσχωρήσουν στην παράταξή του. Η προσέγγιση μάλιστα, όπως είπε, έγινε έναν χρόνο πριν, ενώ η ΑΔΚΝ εργαζόταν για την δημοτική αρχή. Αυτό το σοβαρό ηθικό ζήτημα που προέκυψε, εξέπληξε όλους, ενώ αναμένεται να προκαλέσει κύμα αντιδράσεων και από άλλες παρατάξεις του δήμου.

Κατά την ψηφοφορία, οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι, Τσέλιος, Καραδήμας, Μουχτούρης και Κοτρώνης, ψήφισαν την παραμονή στην δημοτική αρχή και πιθανολογείται η αποχώρησή τους από την παράταξη που επί σειρά ετών πολιτεύτηκαν και η προσχώρησή τους σε αυτή του δημάρχου.

Τις επόμενες ώρες, αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την ΑΔΚΝ.

Related Articles

Back to top button