ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Οι δικαιολογίες Γκίζα για την άρνηση στον διάλογο – Η απάντηση του npress

Με έκπληξη παραλάβαμε πριν λίγο το δελτίο τύπου του δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα στο npress, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, μας κατηγορεί για μη αντικειμενικότητα! – Η απάντηση του npress

Κ. Γκίζα, αν κρίνουμε από τις δύο αντιφατικές σας σημερινές ανακοινώσεις, μάλλον είστε σε σύγχυση. Άλλα λέτε στην αρχική άρνησή σας, άλλα στην επόμενη ανακοίνωσή σας. Τελικά τι σας φταίει; Ο χρόνος που θα «σπαταλήσουν» οι υποψήφιοί σας λόγω του περιορισμού των εμφανίσεων; Το ότι δεν σας δώσαμε τις ερωτήσεις; Το ότι θα γινόταν σε αίθουσα ξενοδοχείου το οποίο θεωρείτε ως μη δικό σας; (Αν μας το ζητούσατε θα σας πηγαίναμε σε άλλο). Η προχειρότητα ποια είναι ακριβώς; Δηλαδή η προεκλογική σας συγκέντρωση την οποία θα καλύψουν οι «δικοί σας» θα είναι πρόχειρη επειδή θα εγκαταστήσουν εκεί τον εξοπλισμό τους; Να σας ενημερώσουμε πως ο δικός μας, είναι ο πλέον υπερσύγχρονος, τον οποίο προφανώς δεν γνωρίζετε, αλλά όμως εντέχνως προσπαθείτε να απαξιώσετε, στην προσπάθεια που κάνετε να αποφύγετε τον ουσιαστικό διάλογο, από ένα μέσο που δεν «κρατάτε»!

Κ. Γκίζα, δεν χρειάζετε με τις ανακοινώσεις σας να μας λέτε ποια μέσα θέλετε να σας κάνουν τις ερωτήσεις! Ξέρουμε και εμείς και οι πολίτες. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η προχθεσινή ανάθεση των 10.000 ευρώ που δώσατε στους ιδιοκτήτες του φιλικού σας μέσου για την μετάδοση της ναυμαχίας, κάτι που μέχρι πέρυσι γινόταν με κόστος 2.000 ευρώ!!! (Την μετάδοση εμείς θα την κάνουμε δωρεάν)

Για την ιστορία! Κ. Γκίζα, επειδή το npress υπάρχει ως μέσο πολύ πριν αποφασίσετε εσείς να συμμετάσχετε στα κοινά της πόλης, να σας πούμε πως είναι το ίδιο μέσο που ασκούσε κριτική στην προηγούμενη δημοτική αρχή και την προηγούμενη περιφερειακή, αλλά και τις τελευταίες κυβερνήσεις. Γενικά, ασκούμε κριτική στην εξουσία και αυτό ενοχλεί, όπως τώρα ενοχλεί εσάς. Σίγουρα θα συναντηθούμε όμως, εάν γίνετε αντιπολίτευση!

Τέλος κ. Γκίζα, το npress είναι το μέσο που άσκησε κριτική έντονη σε εσάς, όταν σταματήσατε το έργο της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων, αφήνοντας τους Ναυπάκτιους να συνεχίζουν να πίνουν νερό από τον καρκινογόνο αμίαντο και μέχρι σήμερα, κρύβεστε μη δίνοντας ουσιαστικές απαντήσεις. Ασκήσαμε κριτική, όταν αποκρύπτατε την αλήθεια για την ποιότητα των νερών στο Γρίμποβο, εξαπατώντας κατοίκους και επισκέπτες και που ακόμα και σήμερα, δεν θέλετε να απαντήσετε.
Έτσι λοιπόν, έρχεστε σήμερα, να μιλήσετε για δήθεν έλλειψη αντικειμενικότητας, αλλά δεν μας εξηγείτε, πως η όποια πρόθεση δική μας, ακόμα και κακή, θα σας επηρεάσει εσάς να παρουσιάσετε το έργο σας; Μήπως ξεχνάτε τη συνέντευξη που μας παραχωρήσατε στο λιμάνι της Ναυπάκτου; Τότε ήμασταν αντικειμενικοί;

Κ. Γκίζα, ανεξάρτητα από τις δικές σας επιθέσεις και την προσπάθεια να αποφύγετε τον ουσιαστικό διάλογο, επιλέγοντας τους «δικούς» σας δημοσιογράφους, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με τον επιτυχημένο τρόπο που κάνουμε ως σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως και οι πολίτες ας κρίνουν. Εσείς μπορεί να κάνετε τις αναθέσεις σας στους «δικούς» σας, εμείς θα ελέγχουμε τη νομιμότητα των δράσεων σας!

Όσο για την προχειρότητα που επικαλείστε, δεν θα σας θυμίσουμε την προχειρότητα που αντιμετωπίσατε θέματα στο δημοτικό συμβούλιο και ιδιαίτερα της αρμοδιότητος σας, αλλά θέλουμε να… συγκριθούμε στα social! Και με εσάς και με το «μέσο» σας! Θέλετε; Να δούμε λίγο που είστε εσείς, ο δήμαρχος Ναυπακτίας και που εμείς; Ρίξτε μια ματιά στις αναρτήσεις μας στο Facebook με τα χιλιάδες καθημερινά likes, και αναλογιστείτε γιατί εσείς με 40 «ταγκαρισμένους» αντιδημάρχους και προέδρους έχετε αυτή την απαξίωση με ελάχιστη διάδραση, πρωτοφανή για δήμαρχο στην Ελλάδα! Ρίξτε μια ματιά στο instagram του npress με τα 20.000.000 επισκέψεις ανα μήνα, τους 150.000 ακόλουθους και κάντε σύγκριση με το δικό σας ή του μέσου που «αγαπάτε»! (Ας μην πάμε σε youtube και tiktok που είστε ανύπαρκτοι). Όλα αυτά κ. Γκίζα, γίνονται με σκληρή δουλειά, με μεθοδικότητα, με έμπνευση και με επιμονή!
Κ. Γκίζα, δεν μας εκπλήσσει η σημερινή επίθεσή σας! Συμβαίνει σε πολλούς, όταν κινδυνεύουν να χάσουν την καρέκλα… Εμείς θα συνεχίσουμε!

ΥΓ: Είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τέτοιου επιπέδου επίθεση από «δημοκράτη» αιρετό, στα 9 χρόνια λειτουργίας μας!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση Γκίζα:

ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΤΟΥ κ.ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 

Συνεχίζει εναγωνίως να ψάχνει άλλοθι, αλλά μάταια!

Για την ιστορία, θα θέλαμε να απαντήσουμε στους αυτόκλητους υπερασπιστές της ιστοσελίδας npress.gr ότι:

Κανείς από τους υποψηφίους μας δε δέχθηκε τελικά να συμμετάσχει στα αυτοσχέδια πάνελ συζητήσεων του npress.gr, απεμπολώντας τη μία και μοναδική δυνατότητα εμφάνισής του σε διαδικτυακούς τόπους και μέσα, όπως ο νόμος ορίζει.

Μάλιστα, από όλους εκφράστηκαν σοβαρές ενστάσεις για την αντικειμενικότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και για σειρά επιθέσεων και δημοσιεύσεων εναντίον της δημοτικής αρχής και της παράταξής μας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», χωρίς να τηρούνται τα στοιχειώδη προσχήματα της αντικειμενικότητας.

Επίσης, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δε διαθέτει εγκαταστάσεις για τέτοιου είδους συζητήσεις.  Αντιθέτως, οργανώνει συζητήσεις πρόχειρα και ευκαιριακά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης που λειτουργεί ως άτυπο γραφείο της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» και των στελεχών της, αλλά και ως χώρος φωτογράφισης του συνόλου σχεδόν των υποψηφίων της εν λόγω  παράταξης.

Εμείς, ως «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» παροτρύνουμε τα στελέχη μας να συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο, αλλά σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμά τους να απέχουν από αυτόν όταν το κρίνουν.  Επίσης, αποδεχόμαστε το γεγονός να διεξάγονται συζητήσεις χωρίς την παρουσία μας, όταν καλούμαστε και δεν μπορούμε να συμμετέχουμε.  Αυτό είναι άλλωστε δημοκρατία.

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.  Θα αποφασίσετε κ.Λουκόπουλε να αφήσετε επιτέλους το κρυφτό μέσω ανακοινώσεων και να συζητήσουμε δημόσια για τα καυτά θέματα που ενδιαφέρουν την κοινωνία έστω και 20 ημέρες προ των εκλογών;

Σας περιμένουμε…

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button