ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ο πρώτος ανεξάρτητος συνδυασμός στη Ναυπακτία από το Τρίκορφο

Με ανακοίνωση που απέστειλαν στο npress.gr υποψήφιοι από το χωριό Τρίκορφο παρουσιάζουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό τους.

ADS

Με το νέο νόμο, τον Κλεισθένη, οι υποψήφιοι για τα χωριά είναι σε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο από τους υποψηφίους δημάρχους. Οι υποψήφιοι των τοπικών κοινοτήτων, θα προσπαθούν να αντλήσουν ψήφους από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, κάτι που θα αλλάξει πλήρως όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Συνδυασμός «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Αγαπητοί χωριανοί,

Οι προσεχείς Δημοτικές Εκλογές γίνονται σε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο καθώς αποσυνδέεται η εκλογή του Κοινοτικού Συμβουλίου από την εκλογή Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου.

Γι’ αυτό ακριβώς θεωρούμε ότι μπορούμε πλέον να υπερβούμε παλιότερους διχασμούς και αντιθέσεις και – ανεξάρτητα από την προτίμηση που έχει ο καθένας για τον υποψήφιο Δήμαρχο – να ενώσουμε τις δυνάμεις και να παλέψουμε για την πρόοδο του χωριού μας.

Με στόχο την αναγέννηση της Κοινότητας Τρικόρφου και την προκοπή του τόπου μας καταρτίσαμε συνδυασμό και ζητάμε την ψήφο σας. Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν ερχόμαστε να υποσχεθούμε προεκλογικά και να χαθούμε την επαύριον των εκλογών. Είμαστε παρόντες, χρόνια τώρα, αγωνιούμε και παλεύουμε για το χωριό μας.

Παραμερίζουμε, λοιπόν, μικροσυμφέροντα, προσωπικές αντιπάθειες και μικροκομματικές αντιλήψεις και σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε, από την όποια Δημοτική Αρχή αναδειχθεί, περισσότερη φροντίδα για το Τρίκορφο, όλα όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν.

Το Τρίκορφο είναι το πιο ζωντανό χωριό της περιοχής μας. Αξίζει να παλέψουμε, ώστε να το κάνουμε καλύτερο για μας και τα παιδιά μας!

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι

Βενέτου Μαρία του Θεοδώρου

Γιαβρούτας Δημήτριος του Κωνσταντίνου

Δανιήλ Νικόλαος του Σπύρου

Μυλωνάς Ιωάννης του Κων/νου

Ποζατζίδου Ελένη του Δημητρίου

Τριώτη Δήμητρα του Αθανασίου

Χαλαζιάς Νικόλαος του Κων/νου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button