ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ο Μάκης Ευθυμιόπουλος για τις εκλογές στον Εμπορικό: «Έχουμε την θέληση, έχουμε την γνώση» 

Ο Μάκης Ευθυμιόπουλος, έως σήμερα αντιπρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου στην Ναύπακτο, θα είναι και πάλι υποψήφιος στις αυριανές εκλογές του συλλόγου.

«Για μένα η συμμετοχή μου στα κοινά και ιδιαίτερα στον εμπορικό σύλλογο, είναι αυτονόητη» είπε σε επικοινωνία που είχε με το npress. «Ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος που αγαπάει αυτή την πόλη, θέλω να βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσουμε την Ναύπακτο εκεί που αξίζει. Έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό, αλλά και έναν εμπορικό πυλώνα της Δυτικής Ελλάδας.» σημείωσε, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

ADS

«Δεν προλάβαμε να πάρουμε ανάσα από την οικονομική κρίση και αμέσως ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, δοκιμάζοντας ακόμα περισσότερο τις αντοχές μας. Κάποιοι συνάδελφοι δεν άντεξαν. Άλλοι συνεχίζουμε αφού περάσαμε πολλές δυσκολίες. Όμως, όπως έδειξε και η καλοκαιρινή σεζόν, είμαστε πλέον σε ανοδική τροχία. Ο κόσμος του Εμπορίου μπορεί και πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Προσωπικά, θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω τον κλάδο μας. Έχουμε την γνώση, έχουμε όρεξη και θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη εκλογική διαδικασία με μαζική συμμετοχή, που θα είναι το καλύτερο μήνυμα για όλους μας».

Related Articles

Back to top button