ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ο Λουκόπουλος ανέβασε την φωτογραφία με τον Καρακώστα όταν το Ξενία είχε μπάζα

Το Ξενία, ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους του αείμνηστου Κώστα Καρακώστα. Το πάλεψε και τα κατάφερε! Σήμερα το Ξενία, είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος, έτοιμος να λειτουργήσει υπέρ της Ναυπάκτου.

Πρόκειται για τον χώρο που ήταν εγκαταλελειμένος από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90! Έναν χώρο παραβατικότητας και εστίας μολύνσεων στο κέντρο της Ναυπάκτου. Όμως σήμερα, είναι ένα κόσμημα με μια υπερσύγχρονη αίθουσα για την αναπαράσταση της ναυμαχίας και θα λειτουργήσει το επόμενο διάστημα.

Ο Τάκης Λουκόπουλος, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον στενό του συνεργάτη, τον αείμνηστο Κώστα Καρακώστα, ο οποίος ήταν ακούραστος εργάτης για την υλοποίηση του έργου. Ανέβασε την φωτογραφία μαζί του από το Ξενία, όταν ξεκινούσαν οι εργασίες:

ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΛΑΟ!!!
👉Παραλάβαμε μια υγειονομική βόμβα στο κέντρο της πόλης και παραδίδεται ένα στολίδι το οποίο θα αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης της πόλης για την επόμενη δεκαετία! 
✅Η Δημοτική Αρχή Λουκόπουλου φρόντισε να υλοποιηθούν στο ακέραιο οι προεκλογικές της δεσμεύσεις, αλλά και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έδωσε λύση στο θέμα του ΞΕΝΙΑ, χωρίς μάλιστα να χρεωθεί ο Δήμος ούτε με ένα ευρώ! 
✅Αποδείξαμε για ακόμη μια φορά πως είμαστε η Δημοτική Αρχή των μεγάλων έργων!

Related Articles

Back to top button