ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ο Κοτσανάς πήγε στον εισαγγελέα για τις σπασμένες μπασκέτες στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου

Αναφορά στον εισαγγελέα έκανε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς, για τις επικίνδυνες, όπως τις χαρακτηρίζει, μπασκέτες του 1ου Γυμνασίου.

Για το θέμα είχε αναφερθεί ξανά στις 24 Νοεμβρίου 2020, αλλά όπως λέει, δεν έγινε απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα.

Δείτε την ανακοίνωση που έκανε στο Facebook:

Παραμένουν τα “ταμπλό-λαιμητόμοι” και οι οξειδωμένες μπασκέτες στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου του Δήμου Ναυπακτίας.

Στις 24 Νοεμβρίου 2020 αναρτήσαμε εικόνες από τις άκρως επικίνδυνες μπασκέτες στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου του Δήμου Ναυπακτίας.
Σήμερα 2μιση μήνες μετά και παρόλο που τα σχολεία παρέμεναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω κορονοϊού, ο Δήμος Ναυπακτίας ολιγώρησε και δεν ενήργησε όπως όφειλε για την αποξήλωση και αντικατάσταση των επικίνδυνων μπασκετών (οξειδωμένα στεφάνια και σπασμένα ταμπλό) με αποτέλεσμα ο αύλειος χώρος να καθίσταται άκρως επικίνδυνος θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των μαθητών του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου του Δήμου Ναυπακτίας.
Για τους παραπάνω λόγους γνωστοποιήσαμε την παραπάνω βαριά αμέλεια των υπευθύνων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου ώστε να επιληφθεί του θέματος άμεσα και να αρθεί η επικινδυνότητα στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου.

Related Articles

Back to top button