ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ο Χρήστος Καρακώστας για την Ναύπακτο – «Το μήλο, κάτω από την μηλιά»

Ο αείμνηστος Κώστας Καρακώστας, ήταν για την πόλη ένας σπουδαίος πολιτικός. Πολιτεύτηκε και εργάστηκε με ανιδιοτέλεια, έχοντας φέρει σημαντικές αλλαγές στην πόλη.

Η πανδημία του κορωνοϊού, δυστυχώς, στέρησε από την πόλη την μαχητικότητα του Κώστα, ο οποίος «έφυγε» λίγο πριν εμφανιστούν τα εμβόλια. Έφυγε σχεδόν ταυτόχρονα με την σύζυγό του, την Νικολίτσα Μούρτου, που μαζί έδιναν μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου. Λίγο μετά, το ένα από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, κατάφερε παρά τα χτυπήματα της μοίρας, να περάσει στην ιατρική, σκορπίζοντας συγκίνηση στο Πανελλήνιο. Το θέμα τότε είχε φέρει στην δημοσιότητα το npress.gr και έγινε αναδημοσίευση από όλα τα μεγάλα εθνικά δίκτυα.

Σήμερα, το npress και ο Γιάννης Μπέκος, συνομίλησε με ένα άλλο μέλος της οικογένειας, ο οποίος μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Θέλαμε να μιλήσουμε και να μάθουμε πως βλέπει ένα νέο παιδί, ένας νέος επιστήμονας την Ναύπακτο. Τελικά, μετά την συζήτηση, καταλάβαμε πως έχουμε έναν….νέο Καρακώστα!
Με ωραία δομημένο λόγο, καλή γνώση των προβλημάτων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης, ο Χρήστος μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και στα κοινά της Ναυπάκτου το επόμενο διάστημα.

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη:

Related Articles

Back to top button