ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος ξεκίνησε δυναμικά, ανακοινώνοντας υποψηφίους

Σημαντικές προσωπικότητες ανακοινώνει ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, να ανακοινώνει υποψηφίους για τον συνδυασμό του. Οι εκπλήξεις είναι πολλές, ενώ έντονο είναι το νεανικό στοιχείο των προσώπων που παρουσιάζει! Τις τελευταίες ημέρες, έχει «βομβαρδιστεί» το διαδίκτυο από συνεχής ανακοινώσεις υποψηφίων.
Αν κάποιοι περίμεναν μετά τις εθνικές εκλογές, η υποψηφιότητα του συνδυασμού «Αλλάζουμε Πλεύση» να μειώσει ρυθμούς, διαψεύστηκαν σίγουρα! Αυτή την στιγμή, είναι η πιο δυναμική υποψηφιότητα, που μονοπωλεί την επικαιρότητα, ενώ έχει μια άρτια παρουσία στα social media, με σελίδες, λογότυπα, σχεδιασμό, κάτι που δεν έχουν επιδείξει μέχρι τώρα οι άλλοι συνδυασμοί. Η επικοινωνιακή του στρατηγική που εμφανίζει, δείχνει πως υπάρχει οργάνωση και με μεθοδικότητα αναπτύσσεται στην κοινωνία. Να σημειώσουμε πως σε όλο τον τρόπο λειτουργίας, η παράταξη δείχνει αεπαγγελματισμό, ενώ ταυτόχρονα έχει ήδη στελεχωθεί από πρόσωπα που ξεχωρίζουν σε επαγγελματικούς τομείς και με φανατισμό υποστηρίζουν την υποψηφιότητα.

Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, με όπλο την φρεσκάδα και την νεανικότητα που παρουσιάζει ο συνδυασμός του, έχει φιλοδοξία να πάρει τα ηνία της δημοτικής αρχής και μάλιστα είναι βέβαιος πως θα το πετύχει. Οι αντίπαλοί του, δεν είδαν εξ αρχής με καλό μάτι αυτό το «ανακάτεμα της τράπουλας» στην τοπική πολιτική σκηνή, ενώ υπάρχει ήδη μεγάλη αναταραχή από την ανοδική του πορεία. Ο ίδιος αποφεύγει να απαντάει, ενώ παρεμβαίνει σε όλα σε σημαντικά θέματα, όπως έκανε και με την γέφυρα του Μόρνου.

Στελέχη της παράταξης, μας τόνισαν με εμφατικό τρόπο, πως τον Ιούνιο θα δούμε πολλά στοιχεία που θα ανατρέψουν τους εκλογικούς συσχετισμούς. Ο χρόνος βέβαια μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αλλά με τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι άλλοι συνδυασμοί στον τομέα της οργάνωσης και της προβολής, θεωρείται αρκετός για ανατροπές! Αν θα τον εκμεταλλευτεί, θα το δούμε το επόμενο διάστημα!

Related Articles

Back to top button