ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Νεον φροντιστήριο…και πέτυχε!

Το φροντιστήριο Νεον στην Ναύπακτο, κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τους μαθητές σε συνεργασία, φυσικά, με τους καθηγητές να πετυχαίνουν τους επιθυμητούς στόχους και να εκπληρώνουν τα όνειρα τους!

Μια παρέα νέων καθηγητών και φίλων, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα φροντιστήριο που με συνεργατικό πνεύμα, θα καλλιεργεί τις ικανότητες των μαθητών και θα τους οδηγεί στην επιτυχία. Νέοι καθηγητές, ομαδικό πνεύμα και όρεξη για δουλειά, είναι η επιτυχημένη συνταγή του Φροντιστηρίου,

ADS


Το απαρτίζουν ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα με εξειδικευμένους και υπεύθυνους εκπαιδευτικούς. Οι 8 εκπαιδευτικοί που απαρτίζουν την εκπαιδευτική ομάδα ασχολούνται εξατομικευμένα με κάθε μαθητή ενσαρκώνοντας τον ρόλο του καθοδηγητή ωθώντας τον στην επίτευξη των στόχων του.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το υψηλό ποσοστό επιτυχίας από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας. Τα προγράμματα σπουδών συμβαδίζουν με τις σύγχρονες εξελίξεις της εκπαίδευσης.
Αυτό που κάνει να ξεχωρίζει το φροντιστήριο Νέον είναι οι προσωπικές συναντήσεις με μαθητές και γονείς για θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθώς και η ολοκληρωτική στήριξη των εκπαιδευόμενων μας στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου βρίσκονται δίπλα στα παιδιά με όρεξη, επαγγελματισμό,πολύτιμη διδακτική εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση.
Ταυτόχρονα τα εβδομαδιαία 3ωρα διαγωνίσματα αλλά και τα τεστ προσομοίωσης Πανελλαδικών εξετάσεων ευνοούν τη συστηματική αξιολόγηση επιπέδου γνώσης των μαθητών.
Μέσα από την αγάπη για γνώση και διδασκαλία για κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά υπόσχεται ευνοϊκές συνθήκες για την αποδοτική προετοιμασία των μαθητών.
“Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι το πάθος για το εκπαιδευτικό μας έργο. Στοχεύουμε να γινόμαστε η έμπνευση και το πρότυπο για κάθε μαθητή» μας τονίζει η φιλόλογος-εκθεσιολόγος Άννα Βάννα.
«Οπως το χειροκρότημα είναι η μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή του καλλιτέχνη έτσι και για μας είναι οι επιτυχίες των μαθητών μας.Είναι το κίνητρο ώστε κάθε χρόνο να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Να σημειωθεί πως όση περηφάνια νιώθουμε για τον μαθητή που έγραψε 20, εγώ προσωπικά νιώθω την ίδια κ ίσως ακόμα περισσότερη για τον αδύνατο μαθητή που τελικά κατάφερε να περάσει τις πύλες ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος» αναφέρει ο μαθηματικός Γιώργος Κονίδας.
Οι εγγραφές στο Νέον έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες θα μας βρείτε στην οδό Λόρδου Βύρωνα και Φιλικής Εταιρίας στο Γρίμποβο, έναντι parking(1ος όροφος)
Τηλ. Επικοινωνίας: 2634400809- 6939083163
email: frontistirioneon@gmail.com

Οι καθηγητές:
Άννα Βάννα: [Φιλόλογος-Εκθεσιολόγος, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, MSc Ειδική αγωγή,εκπαίδευση και ψυχολογία,Frederick University]Περικλής Μπούρμπουλας: [Μαθηματικός, Πανεπιστήμιο Πατρών]Γιώργος Κονίδας [Μαθηματικός, ΑΠΘ]Θόδωρος Κατσάνος [MSc Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών, ΕΜΠ] – [Φυσικός, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων]Στέφανος Μπιρπανάγος [MSc Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα, ΕΜΠ] – [Ηλεκτρολόγος Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών, ΕΜΠ]Οικονομικά: Νίκος Σώκος
Βιολογία: Γιάννης Υφαντής
Χημεία: Μαρία Πανταζή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button