ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Νέα επίθεση της ΕΠ στην δημοτική αρχή Γκίζα: Άλλο τα φύκια και άλλο οι μεταξωτές κορδέλες

Με νέα σημερινή ανακοίνωση η Ενωτική Πρωτοβουλία του Τάκη Λουκόπουλου, απαντάει στην χθεσινή επιστολή της δημοτικής αρχής Γκίζα.

ADS

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας για το πράσινο σημείο.

Δείτε την ανακοίνωση:

Άλλο τα φύκια και άλλο οι μεταξωτές κορδέλες.

Αγαπητοί συμπολίτες της Συνεργασίας Πολιτών.

Στην προσπάθειά σας να διαφημίσετε την συμβολή σας, στην επιτυχία της χρηματοδότησης  της δημιουργίας Μεγάλου Πράσινου Σημείου στην Ναυπακτία, ισχυριστήκατε γραπτώς:

«στην διάρκεια της παρούσας θητείας ολοκληρώθηκε η σύνταξη των μελετών».

Σας απαντήσαμε και το επαναλαμβάνουμε:

Οι μελέτες για το Πράσινο Σημείο ολοκληρώθηκαν και εγκρίθηκαν με την με αριθμό 63/2019 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο αριθμός της απόφασης στην διαύγεια είναι ο 6ΑΔ6ΩΚΓ-Θ5Ι. Η σχετική απόφαση επισυνάπτεται στην ανακοίνωση. Από τότε η απόφαση αυτή και οι σχετικές μελέτες ούτε συμπληρώθηκαν, ούτε τροποποιήθηκαν.

Για να δικαιολογηθείτε, σε επόμενη ανακοίνωσή σας, αντί να μας πείτε που τροποποιήθηκαν ή συμπληρώθηκαν οι μελέτες, παρουσιάσατε την συνήθη συνέχιση της αλληλογραφίας με την Υπηρεσία Διαχείρισης (ΜΕΤΑ την λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση πρότασης και μελετών), ως τροποποίηση των μελετών.

Δυστυχώς για εσάς, η δι’ εγγράφων αλληλογραφία δεν είναι σύνταξη μελετών. Γι αυτό και δεν υπήρξε καμία νέα απόφαση συλλογικού οργάνου, στην διάρκεια της θητείας σας. Αν εσείς όμως θέλετε να πανηγυρίσετε γι’ αυτό και να το χαρείτε, κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει αυτό το δικαίωμα. Εξ άλλου δεν έχετε συχνά τέτοιες αφορμές. Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να απαξιώνετε την δουλειά άλλων.

Αγαπητοί συμπολίτες της παράταξης του κ. Γκίζα.

Τώρα είναι η ώρα σας να δουλέψετε και να παράξετε αποτελέσματα. Δυστυχώς για εσάς, κατά τον Σοφοκλή, «ουκ εξάγουσιν καρπόν, οι μη αληθείς λόγοι».

Συγκεντρωθείτε λοιπόν στο έργο σας και προσπαθήστε να αφήσετε το δικό σας θετικό αποτύπωμα. Η προηγούμενη δημοτική θητεία έχει γράψει την δική της ιστορία. Θα βοηθήσει το να μην την αντιμετωπίζετε όπως η αλεπού τα σταφύλια που δεν μπόρεσε να πιάσει, στον μύθο του Αισώπου.

Αφήστε τα ΘΑ και επικεντρωθείτε τουλάχιστον στην υλοποίηση των έργων. Δείτε την ανάπλαση του κέντρου της πόλης. Ένα χρησιμότατο έργο, παρουσιάζει τεράστιες και αναίτιες καθυστερήσεις στην υλοποίησή του. 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker