ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Τον πυροβόλησε επειδή του είχε πυροβολήσει το γατάκι

Όταν ένα από τα εννιά σκάγια χθες το μεσημέρι, καρφώθηκε στο στήθος 70χρονου στο χωριό Ελευθέριανη του δήμου Ναυπακτίας, κανείς δεν γνώριζε τι είχε προηγηθεί.

Ο 60χρονος δράστης, χαρακτηρίζεται από πολλούς, ως ο πλέον φιλήσυχος του χωριού. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ ήταν πάντα πρόθυμος να προσφέρει. Η χθεσινή του πράξη, δεν μπορεί από κανέναν να εξηγηθεί. Πως αυτός ο άνθρωπος, έφτασε να πυροβολήσει συγχωριανό του, είναι άξιον απορίας.

Βέβαια, ο δράστης ήταν μεθυσμένος την ώρα που πυροβόλησε εναντίον του 70χρονου και εκτός εαυτού. Οι πληροφορίες από το χωριό Ελευθέριανη, λένε πως πριν λίγες ημέρες, ο 70χρονος, θύμα της επίθεσης, είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την γάτα του 60χρονου, επειδή τον ενοχλούσε το νιαούρισμά της. Αυτό δεν μπορούσε να το χωνέψει ο 60χρονος και χθες πήγε, μετά από μεθύσι, να ζητήσει τα…ρέστα!

Σήμερα το πρωΐ, παρουσιάστηκε ενώπιον ανακριτού και εισαγγελέα, και ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί για αύριο στις 12 το μεσημέρι. Στο μεταξύ, ο 70χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο και αυτή την εβδομάδα αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο.

Related Articles

Back to top button