ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Ενοικίασαν κτήριο για υπηρεσία που…δεν έχει υπαλλήλους γραφείου!

Η ερώτηση Γούλα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, φαίνεται πως έχει…ουρά!! – Για ποιο λόγο ενοικίασαν 80τμ κτήριο έναν μήνα πριν τις εκλογές;

Άλλο ένα ξενοίκιαστο διαμέρισμα γνωστής οικογένειας, το ενοικίασε ο δήμος Ναυπακτίας και μάλιστα για υπηρεσία που δεν το χρειάζεται!!

Η βοήθεια στο Σπίτι, μια υπηρεσία που είναι κοντά σε πολίτες που χρειάζονται βοήθεια, ένα μήνα πριν τις εκλογές, αποκτάει στέγη, στο κεφαλόβρυσο Ναυπάκτου, στο ίδιο κτήριο με την κοινωνική υπηρεσία!!! Βέβαια το παράξενο, δεν είναι πως αποκτάει στέγη, αλλά το γεγονός πως η υπηρεσία ΔΕΝ έχει υπαλλήλους γραφείου! Όλοι οι εργαζόμενοι, λόγω της εργασίας τους, είναι σε σπίτια πολιτών από το πρωί, εκτός μόνο από έναν υπάλληλο που κάνει τα λογιστικά! Αυτό συμβαίνει από την ημέρα που δημιουργήθηκε η υπηρεσία! Ο συγκεκριμένος υπάλληλος που χρειάζεται μόνο ένα γραφείο, φιλοξενούνταν στην ΚΕΔΝ. Τώρα βέβαια, θα έχει…άπλα!!

Το διαμέρισμα που ενοικιάστηκε προεκλογικά, ανήκει σε οικογένεια που ήδη ενοικιάζει άλλα 4 διαμερίσματα στον δήμο Ναυπακτίας. Κερασάκι σε αυτή την ωραία τούρτα, είναι πως ο πατέρας του ιδιοκτήτη, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Βασίλη Γκίζα!

Related Articles

Back to top button