ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Κλείνει το ΕΠΑΛ μέχρι Τετάρτη 24/2 λόγω κρούσματος

Αναστέλλεται η δια ζώσης παράδοση μαθημάτων στο ΕΠΑΛ Ναυπάκτου έως και την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, με απόφαση τηςΔιεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας αναστέλλεται η δια ζώσης παράδοση των μαθημάτων στο1ου ΕΠΑΛ Ναυπάκτου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19.  Στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα τα μαθήματαέως και την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021θα παραδίδονται μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Ναυπακτίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του ΕΠΑΛ, προχώρησε σε εκτεταμένες απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του σχολικού κτηρίου. 

Υπενθυμίζουμε ότι, όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε εξετάσεις COVID-19 μπορούν να:1. Απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου (t: 26343 60000)2. Επισκέπτονται την πλατφόρμα testing.gov.gr ώστε να κλείνουν το ραντεβού τους για rapid test στο κτήριο Τσώνη (ισόγειο, παραλία Ψανής) από το προσωπικό τηςΤΟΜΥ Μεσολογγίου.

Επιπλέον, σήμερα, Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 από τις12:00-14:00 διεξάγονται στην Πλατεία Φαρμάκη rapid testsαπό τις Κινητές Μονάδες Υγείας Μεσολογγίου-Ναυπακτίας υπό την εποπτεία της ΤΟΜΥ Μεσολογγίου.

Related Articles

Back to top button