ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: «Ήμουν σε κατάσταση μέθης – Ζητώ συγγνώμη από το θύμα» λέει ο δράστης για τον ντελιβερά

Παραδέχεται το λάθος του και ζητά συγγνώμη από τον ντελιβερά, ο οδηγός του ΙΧ που τον τραυμάτισε στο λιμάνι της Ναυπάκτου

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο λιμάνι της Ναυπάκτου, όταν οδηγός ΙΧ εμβόλισε τον ντελιβερά που κινούνταν με το μηχανάκι του. Το συμβάν αποκάλυψε το npress.gr, λίγα λεπτά μετά.

Για το περιστατικό, μας μίλησε νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος του θύματος Δημήτριος Γκαβέλας.

Πριν λίγο, επικοινωνήσαμε με τον δικηγόρο του δράστη, Αντώνιο Φράγκο, ο οποίος με γραπτή του δήλωση αναφέρει:

Ο παθών λίγες ώρες μετά το συμβάν κατέθεσε αυτοπροσώπως ενώπιον του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου μήνυση κατά του εντολέως μου. Στα πλαίσια του αυτοφώρου ο εντολέας μου συνελήφθη από την Λιμενική αρχή και απολογούμενος δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του, ζητώντας συγγνώμη από τον παθόντα και τους οικείους του, ενώ κατέθεσε οτι είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Τις αποδιδόμενες πράξεις δεν τις αμφισβήτησε, ούτε τις επαλήθευσε καθώς βρισκόταν σε κατάσταση απόλυτης μέθης και δεν τις θυμάται. Μάλιστα όταν συνήλθε προσπάθησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του παθόντος απευθυνόμενος στο κατάστημα που εργαζόταν, όπου εισέπραξε την απάντηση οτι ο παθών ουδέποτε εργαζόταν εκεί. Μετά την απολογία του και αφού τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ του επιβλήθηκαν οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις (αφαιρεση διπλώματος, πρόστιμο κλπ)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button