ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Η εταιρεία Αφοι Παπαδόπουλοι ενημερώνει για τα 2 κρούσματα

Για τα 2 κρούσματα σε εργαζομένους της, ενημερώνει η εταιρεία ΑΦΟΙ Παπαδόπουλοι.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ «ΟΞΥΛΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τους πελάτες της και εν γένει την τοπική κοινωνία ότι εντοπίστηκαν δύο Θετικά κρούσματα τον ιού Sars-CoV-2 σε εργαζομένους στο εργοστάσιο της που δραστηριοποιείτε στο Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας.

Η διοίκηση της εταιρείας όταν ενημερώθηκε για το συμβάν , με αίσθημα ευθύνης άμεσα, επικοινώνησε με τους εργαζόμενους της δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της. Στην συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ και με τον ιατρό εργασίας και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν σε δεκαήμερη κατ’ οίκον καραντίνα αφού εμφανίζουν ήπια συμπτώματα. Σας γνωρίζουμε ότι έχοντας ως γνώμονα την υπευθυνότητα αλλά κυρίως την ασφάλεια των υπόλοιπων εργαζομένων μας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, προβήκαμε :

Ι .Σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησής μας οικειοθελώς,

2.Προτρέψαμε σε τεστ ανίχνεύσης τον ιού Sars-CoV-2 όλους τούς εργαζομένους μας , όπού και έκαναν και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

3 .Πραγματοποιήσαμε άμεσα μικροβιοκτονία -απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας (χώρος παραγωγής, λογιστήριο, εκθεσιακός χώρος) από πιστοποιημένη εταιρεία. Θα θέλαμε να ενημερώσούμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες τον ΕΟΔΥ πού λάβαμε και προβλέπονται, το εργοστάσιο μας ξεκινάει αύριο πάλι την λειτουργία τον τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο πρωτόκολλα και με επαγρύπνηση για την προστασία όλων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους συναδέλφους μας και εγγνόμαστε για την συνεχή προστασία των εργαζομένων, πελατών και συνεργατών μας.

Related Articles

Back to top button