ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Ευρεία σύσκεψη για τα ΚΔΑΠ

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ναυπακτίας και  τη βέλτιστη συνεργασία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, που στεγάζονται τα ΚΔΑΠ. 

Στη συνάντηση προσκλήθηκε και παρέστη ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης  και κοινωνικών υποθέσεων κ. Ντίνος Τσουκαλάς. Συμμετείχαν  επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του διοικητικού συμβουλίου – μέλη της ΚΕΔΝ καθώς και οι υπεύθυνοι λειτουργίας των δομών. 

Στη συνάντηση έγινε ένας σύντομος απολογισμός της μέχρι τώρα συνεργασίας, επισημάνθηκε το καλό κλίμα που έχει αναπτυχθεί στα χρόνια λειτουργίας των ΚΔΑΠ και καταγράφηκαν προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Επίσης διατυπώθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία των δομών. Ο Αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Τσουκαλάς δεσμεύτηκε να εξετάσει τις δυνατότητες του Δήμου ώστε να σταθεί αρωγός στην επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από τη συστέγαση. Από την πλευρά της ΚΕΔΝ, η πρόεδρος κ. Μαρία Ζιαμπάρα υιοθέτησε την πρόταση των διευθυντών των σχολικών μονάδων σχετικά με την αναγκαιότητα σύνταξης κανονισμού λειτουργίας και δεσμεύτηκε να εισηγηθεί στο διοικητικό  συμβούλιο την άμεση εκπόνησή του.

Related Articles

Back to top button