ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Έφτασε στον Άγιο Ανδρέα ο νεαρός που έπεσε από τον Φάρο και είναι καλύτερα

Ο νεαρός που χτύπησε πέφτοντας νωρίτερα στο τσιμέντο από τον Φάρο του λιμανιού, έφτασε πριν λίγο στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, συνοδεία των γονιών του.

Το παιδί, όπως μας πληροφορεί μέλος της οικογένειάς του, είναι αρκετά καλύτερα, έχει τις αισθήσεις του, ενώ πλέον αισθάνεται κανονικά και τα πόδια του. Ο αστράγαλός του έχει χτυπήσει αρκετά όπως και η μέση του.

Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του νεαρού που έχει το npress, λένε πως δεν είχε πηδήξει ποτέ από εκεί ψηλά, ενώ γενικά δεν είναι πολύ «της θάλασσας». Ακόμα και το μεσημέρι που πήγε με τρεις φίλους για μπάνιο, μας είπε κολλητός του, δεν ήθελε να μπει στην θάλασσα και τον πέταξαν μέσα οι άλλοι δύο.

Όπως μας είπαν μάλιστα πριν λίγο, το παιδί ανέβηκε στον Φάρο για στοίχημα που έβαλε 10 ευρώ. Όμως στην πραγματικότητα, δεν είχε πρόθεση να πηδήξει. Έτσι λοιπόν ακόμα κι εκεί ψηλά δίσταζε κι έκανε πίσω, αλλά από κάποιο λάθος της στιγμής βρέθηκε στο κάτω μέρος του τείχους, στο τσιμέντο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα δύο παιδιά που πήδηξαν για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ήταν στην απέναντι πλευρά του Φάρου. Ο ένας εκ των δύο, ήταν τελειόφοιτος της Ιατρικής σχολής.

Related Articles

Back to top button