ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Χάλασε το ψυγείο στο κέντρο υγείας – Άχρηστα πλέον τα εμβόλια κατά του κορονοϊού

Πανικός επικρατεί στη Ναύπακτο όπου μία βλάβη στο ψυγείο του κέντρου υγείας αποτέλεσε την αφορμή για να πεταχτούν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού που φυλάσσονταν προκειμένου να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας.

Οι δόσεις των εμβολίων φυλάσσονταν σε ψυγείο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να αχρηστευτούν οι δόσεις που επρόκειτο να γίνουν σήμερα και αύριο σε όσους είχαν κλείσει το ραντεβού τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ενημερωθεί αρμοδίως η 6η ΥΠΕ η οποία διερευνά την υπόθεση.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός αναφέρει:

«Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλλονται οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων.

Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Υγείας. Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνται τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία.

Σήμερα και αύριο αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί. Ήταν προγραμματισμένα περί τα 120 ραντεβού. Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας θα πρέπει να μας πει τι συνέβη. Εάν και πόσα εμβόλια καταστράφηκαν. Εάν είχε ορίσει υπεύθυνο να ελέγχει την ασφαλή συντήρηση των εμβολίων»

Related Articles

Back to top button