ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Αντιδράσεις προκάλεσε το «δια περιφοράς» συμβούλιο – Άλλαξε στάση ο δήμος

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης, προκάλεσε η ανακοίνωση για δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο στον δήμο Ναυπακτίας.

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση Κοτσανά ο οποίος κατηγορούσε την δημοτική αρχή πως έχει σταματήσει να κάνει συμβούλια, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως ο «δήμος έβαλε φίμωτρο » ήρθε η σημερινή ανακοίνωση με δελτίο τύπου για νέο δια περιφοράς συμβούλιο.

Τόσο η πλευρά Λουκόπουλου όσο και αυτή του Γούλα, δήλωσαν πως δεν θα πάνε στο συμβούλιο, εκφράζοντας την αντίθεσή τους σε αυτές τις πρακτικές που πλέον έχουν γίνει θεσμός.

Έτσι λοιπόν, μετά από τις αντιδράσεις, ο δήμος Ναυπακτίας, εξέδωσε ορθή επανάληψη, κάνοντας λόγο για συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη.

Έτσι λοιπόν, μετά από καιρό, θα τους δούμε ξανά στις οθόνες μας!

Δείτε την νέα ανακοίνωση για το ΔΣ:

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας»

Καλείστε την Παρασκευή 25-92020 και ώρα 13:00στην πραγματοποίηση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας με τηλεδιάσκεψη με την χρήση της τεχνολογίας www.epresence.gov.gr,  σύμφωνα με την αριθμ.163/29-5-2020 εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ., τις διατάξεις  του άρθρου 184 παρ.1,3 του Ν.4635/2019 και του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 με   το εξής θέμα ημερήσιας διάταξης:• Έκφραση γνώμης επί του Προκαταρκτικού Προσδιορισμού Περιβαλλοντικών Απαιτήσεων (ΠΠΠΑ) του έργου «Λιμένας Εξυπηρέτησης αλιευτικών και άλλων σκαφών στη θέση Βαρειά Ναυπάκτου» Δήμου Ναυπακτίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (ΠΕΤ:2004288623). (εισηγητής κ. Τσέλιος)

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου

Related Articles

Back to top button