ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος 2020: «Χαρμάνι» σε…καρότσα για εργασίες στην Μαμουλάδα

«Για απόλυτη κατάντια και εξευτελισμό του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης», κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς σε ανάρτησή του, όπου δείχνει εικόνα με δύο εργάτες να φτιάχνουν λάσπη σε…καρότσα!

Δείτε την ανάρτηση και κατόπιν τα σχόλια δύο τοπικών συμβούλων:

Η απόλυτη κατάντια και ο χωρίς…όρια ευτελισμός του θεσμού της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Και όμως η εικόνα που ακολουθεί δεν είναι βγαλμένη από την δεκαετία του ‘60 τότε που τα έργα εκτελούνταν με “προσωπική εργασία” αλλά αναβιώνουν εν έτει 2020 στην Τοπική Κοινότητα Μαμουλάδας του Δήμου Ναυπακτίας (γενέτειρα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ζαχαρία Χοχτούλα) και “κατόπιν ενεργειών” του πάντα “πρόθυμου” τοπικού προέδρου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του τοπικού συμβούλου του χωριού Νίκου Χοχτούλα που σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση έγραψε:

Κύριε Ανδρέα Κοτσανά ούτε κατάντια,ούτε ντροπή,ούτε ευτελισμός του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι όταν νέοι άνθρωποι ασχολούνται με την κοινότητά τους ,πόσο μάλλον όταν τους ζητηθεί η βοηθειά τους με το να προσφέρουν “προσωπική εργασία” Κ αφιλοκερδώς για το καλό της τοπικής τους κοινότητας,δυστυχώς οι πόροι,τα χρήματα Κ το προσωπικό του Δήμου μας δεν επαρκούν Κ εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά από την μεγάλη εμπειρία σας στην τοπική αυτοδιοίκηση .Το αποτέλεσμα είναι κύριε Ανδρέα ότι οι τοπικές κοινότητες έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω σε έργα Κ βασικές υποδομές(φώς,νερό,δρόμους,αποχέτευση)γι αυτό λοιπόν έχουν κ την ανάγκη της προσφοράς κοινωνικούς εργασίας από οποιονδήποτε μπορεί να την προσφέρει.Ο σκοπός της παρέμβασης μου δε έχει χαρακτήρα ανοιχτής προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί σας απλά στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζομαι εγώ με τον ανιψιό μου σε μία στιγμή κοινωνικής εργασίας για την κοινότητα μου που είμαι μάλιστα Κ εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος…ζητάμε την βοήθεια Κ την δική σας Κ όλου του Δήμου γιατί όλες οι κοινότητες σήμερα αιμορραγούν καθημερινά Κ θέλουν την στήριξει όλων σας…Τοπικός Σύμβουλος Μαμουλάδας Νικόλαος Βασιλείου Χοχτούλα!!!

Απάντηση στον τοπικό σύμβουλο, έδωσε ένας άλλος τοπικός σύμβουλος, ο Χρήστος Ζωϊτάκης, γράφοντας:

Nikos Xoxtoulas η κατάντια είναι οτι σας έβαλε ένα σακί τσιμέντο στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ αυτοκίνητο και σας έστειλε στο χωριό ο Αντιδήμαρχος και του είπατε και ευχαριστώ! Είμαι και εγώ εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην Μαμουλαδα και να σου θυμίσω συνάδελφε οτι έχουμε ψηφίσει τεχνικό πρόγραμμα για το 2020 με χρήματα αποκλειστικά από ΑΠΕ. Από το τεχνικό πρόγραμμα λύνονται όλα τα παραπάνω και γίνεται μια σωστή παρέμβαση στη κοινότητα μάς! Συγχαρητήρια σε εσένα και τον ανιψιό σου Νίκο για τον εθελοντισμό αλλά δεν βελτίωσε κάτι στην καθημερινότητα των κατοίκων της Μαμουλάδας . Βγήκαμε νέοι άνθρωποι για να μην γυρνάμε πίσω σε αυτές τις εποχές !

Related Articles

Back to top button