ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναυπάκτιος ο επενδυτής για το 5στερο ξενοδοχείο στο Αντίρριο

Η προχθεσινή αποκάλυψη του Ανδρέα Κοτσανά, για πρόταση στο ΤΑΙΠΕΔ για πολυτελές ξενοδοχείο στους εργοταξιακούς χώρους στο Αντίρριο, έχει φέρει χαμόγελα αισιοδοξίας στην πόλη

Οι εργοταξιακοί χώροι στο Αντίρριο, παραμένουν ανεκμετάλλευτοι για σχεδόν 20 χρόνια, ενώ τα τελευταία 10 έχουν περάσει στην δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες προτάσεις, με καμία από αυτές να βρίσκει ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία.

Όμως σε αυτή την πρόσκληση, ένας φάκελος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας. Πρόκειται για μια πρόταση που ταράζει τα νερά, αφού έχει όλα όσα αναζητεί η πόλη τα τελευταία χρόνια.

Η ομορφότερη πόλη της Δυτικής Ελλάδας, δυστυχώς στερείται από 3 βασικά πράγματα που έχει κάθε τουριστική πόλη. Πολυτελές ξενοδοχείο, μαρίνα και συνεδριακό κέντρο. Στην συγκεκριμένη πρόταση, υπάρχουν και τα τρία αυτά!! Και Μαρίνα και 5στερο ξενοδοχείο και υπερσύγχρονος συνεδριακός χώρος και όλα αυτά, σε μια υποβαθμισμένη περιοχή! Φαντάζεται κανείς πόσο το γύρω του κόσμου θα κάνει ένα πολυτελές τέτοιο συγκρότημα δίπλα στην υπερσύγχρονη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, ο επενδυτής είναι Ναυπάκτιος που δραστηριοποιείται στην Πάτρα αλλά και την Αιτωλοακαρνανία. Αν η πρόταση επιλεγεί, η περιοχή αλλάζει ριζικά!

Να σημειώσουμε πως η διαδικασία αξιολόγησης των 5 προτάσεων στο ΤΑΙΠΕΔ, θα διαρκέσει 3-· μήνες!

Related Articles

Back to top button