ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ναύπακτος: Πρόγραμμα “Άθλησης για Όλους”

Ο Δήμος Ναυπακτίας ανακοινώνει πως ξεκινά τη λειτουργία των παρακάτω Προγραμμάτων “Άθλησης για Όλους” περιόδου 2016 – 2017, την 21 / 11 / 2016 (ημέρα Δευτέρα).
• Παιδί και Αθλητισμός (2 Τμήματα) – Προαύλιο 2ου Γυμνασίου & Λυκείου Ναυπάκτου .
• Άσκηση και Ενήλικες (2 Τμήματα ) – Αίθουσα Γυμναστηρίου 1ου Γυμνασίου- Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου-Λυκείου )
• Άθληση και Γυναίκα (6 Τμήματα ) – Αίθουσα Γυμναστηρίου 1ου Γυμνασίου – Κλειστό Γυμναστήριο Αντιρρίου- Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου- Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου-Λυκείου
• Άσκηση Ατόμων με αναπηρίες ΑΜΕΑ (3 Τμήματα ) – Αίθουσα Κ.Δ.Α.Π
• Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία – ΚΑΠΗ ( 2 Tμήματα ) – Αίθουσα ΚΑΠΗ
Στο Αθλητικό πρόγραμμα του Δήμου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοικοι (ενήλικες και παιδιά) ανεξαρτήτως ηλικίας.
Για την εγγραφή σε κάποιο από τα τμήματα αθλητισμού, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που θα διατίθεται από το γραφείο του αθλητικού τμήματος, (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής – 1ος Όροφος) Δ/νσης Αλληλεγγύης & Κοιν. Υποθέσεων που εδρεύει στην Παλαιοπαναγιά (πρώην SPRIDER – Π.Ε.Ο Ναυπάκτου – Αντιρρίου & Β.Βαρελά), ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:
➢ Αίτηση για κάθε τμήμα άθλησης
➢ Ιατρική βεβαίωση
➢ Φωτογραφία
➢ Διπλότυπο είσπραξης
Οι ενδιαφερόμενοι προσκομίζουν αντίγραφο της αίτησης στο τμήμα εσόδων του Δήμου (Οικονομική υπηρεσία (Δ/νση Πάροδος Κοζώνη – πίσω από το κτίριο ειρηνοδικείου) για την καταβολή του αντιτίμου.
Η υποβολή της αίτησης πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από φωτογραφία – ιατρική βεβαίωση και Διπλότυπο είσπραξης και κατατίθεται στο Γραφείο του Αθλητικού τμήματος Δ/νσης Αλληλεγγύης & Κοιν. Υποθέσεων που βρίσκεται στην Παλαιοπαναγιά (Π.Ε.Ο Ναυπάκτου – Αντιρρίου & Β.Βαρελά)
Αφού κατατεθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά, από τους ενδιαφερόμενους πολίτες, στην υπηρεσία του Δήμου, ο φορέας ( Δήμος) εκδίδει αντίστοιχη κάρτα μέλους, που θα αποδεικνύει κάθε φορά την δυνατότητα συμμετοχής στις Υπεύθυνες Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ στις Υπεύθυνες Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής.
Η καταβολή αντιτίμου από τους αθλούμενους για όλη την διάρκεια άθλησης, στοιχίζει:

ADS

➢ Τμήμα – Άσκηση Α.Μ.Ε.Α χωρίς συμμετοχή
➢ Τμήμα – Παιδί και Αθλητισμός – συμμετοχή ( 10,66 €)
➢ Τμήμα – Aθλητισμός και Γυναίκα -συμμετοχή ( 12,80 € )
➢ Τμήμα – Άσκηση και ενήλικες -συμμετοχή ( 12,19 € )
➢ Τμήμα – Άσκηση στην Τρίτη ηλικία (ΚΑΠΗ) -συμμετοχή ( 14,22 € )
και τα χρήματα καταβάλλονται εφάπαξ στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου .
Για πληροφορίες στα ανωτέρω προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26343-61223 (κ. Kυρίτση Βασίλη) υπάλληλο του Δήμου και με τις Υπεύθυνες Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής.
➢ κα Μεντζά Κονδύλω (τηλ. 6937015078) για τα προγράμματα : «Παιδί και Αθλητισμός» τμήματα (2) Ναύπακτος – « Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία –ΚΑΠΗ » τμήματα (2).
➢ κα Καλτσά Χριστίνα (τηλ. 6975716640) για το πρόγραμμα «Άθληση και Γυναίκα» τμήματα (3) Ναύπακτος – & « Άσκηση και Ενήλικες» τμήμα (1) Ναύπακτος.
➢ κα Δημαρά Κων/να (τηλ. 6972665891) για το πρόγραμμα: «΄Αθληση και Γυναίκα » τμήματα (2) στην Δημοτική Κοινότητα Αντιρρίου» – «Άθληση και Γυναίκα » τμήμα (1) στη Ναύπακτο & « Άσκηση και Ενήλικες» τμήμα (1) Ναύπακτος.
➢ κα Κακκογιάννη Ζωή (τηλ. 6949939956) για τα Πρόγραμμα: « Άσκηση ατόμων με αναπηρίες ΑΜΕΑ)» τμήματα (3) Ναύπακτος.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ιωάννης Σύψας

Related Articles

Back to top button