ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

«Μυστικός δείπνος» Τσουκαλά και πλώρη για τον δήμο

Στο τραπέζι και ο Σπήλιος Λιβανός

Ενάμιση χρόνο μετά το πρώτο δείπνο στα Αναμμένα κάρβουνα στην Ψανή, ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσουκαλάς, επανήλθε με…όρεξη!

Σε ταβέρνα της Ψανής ξανά, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας.

Στο τραπέζι που παρέθεσε σε φίλους, βρέθηκε και ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και στενός φίλος του Νίκου Κούμπιου, Σπήλιος Λιβανός. Όπως είναι γνωστό, ο πρώην αντιδήμαρχος του Θανάση Παπαθανάση, Ν. Κούμπιος, στηρίζει την υποψηφιότητα Τσουκαλά.

Μια συνάντηση φίλων, που με άλλους περισσότερο και με άλλους λιγότερο, μας συνδέούν κοινοί αγώνες και κοινές ανησυχίες για το μέλλον αυτού τον τόπου. Πέρα και πάνω απ’ όλα μας συνδέει η αγάπη για ανιδιοτελή προσφορά, μας συνδέει μια ειλικρινής φιλική σχέση. Δεν Θα πω περισσότερα, άλλωστε θα μιλήσω στη συνέχεια με όλες και όλους σας ατομικά.” ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Τσουκαλάς και συνέχισε

Για εμάς η ενασχόληση με τα κοινά δεν αποτελεί προθάλαμο πολιτικής καριέρας. Η συνέπεια, το ήθος, η γνώση των θεμάτων, η αγωνιστική διάθεση και η καθημερινή ενασχόληση με τα πραγματικά προβλήματα είναι ο δικός μυς οδηγός γιο τη συνέχιση της πορείας μας. Μιας πορείας που αρχικά ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα και πλέον γινόμαστε μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότεροι, ολοένα και δυνατότεροι

 

Related Articles

Back to top button