ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

#My_Nafpaktos: Διαγωνισμός φωτογραφίας

ART PROJECT “#My_Nafpaktos”
2ο μέρος: Διαγωνισμός Φωτογραφίας
Προθεσμία Υποβολών: 30/9
Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας
Σάββατο 26/10, 19:00
“Παλαιά Σφαγεία” Σύλλογος: Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές
.
Αγαπητοί μας φίλοι! Τον περασμένο Οκτώβρη, η ομάδα μας, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές” πραγματοποίησε φωτογραφικό περίπατο στην Ναύπακτο στο πλαίσιο του Project ”#My_Nafpaktos”. Δεκάδες ταλαντούχοι φωτογράφοι, ξεναγηθήκαμε στην όμορφη περιοχή ανακαλύπτοντας και απαθανατίζοντας τους φωτογραφικούς της θησαυρούς.
.
Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Project, διοργανώνουμε ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και προσκαλούμε φωτογράφους κάθε επιπέδου που έχουν επισκεφτεί την Ναύπακτο ή συμμετείχαν στον περσινό μας φωτογραφικό περίπατο, να μας στείλουν φωτογραφίες που αναδεικνύουν την πόλη της Ναύπακτου μέχρι την Δευτερα 30/9. Αναζητούμε λήψεις με δημιουργική προσέγγιση, που αποτυπώνουν την ομορφιά του τόπου, την παράδοση, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, τις εποχές και τις ξεχωριστές εικόνες της όμορφης αυτής πόλης.
.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και την έκθεση φωτογραφίας είναι δωρεάν.
.
Κατεβάστε την φόρμα με τις οδηγίες και τους όρους συμμετοχής, πληκτρολογώντας το παρακάτω link στον web browser του υπολογιστή σας: tinyurl.com/gre-mnt
.
Η έκθεση “#My_Nafpaktos” θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 26/10 στις 19:00 στον χώρο “Παλαιά Σφαγεία” του πολιτιστικού συλλόγου “Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές”. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της Ναυπάκτου Αγίου Δημητρίου, μια περίοδο που η πόλη σφύζει από ζωή λόγω της μεγάλης εμποροπανήγυρης που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
.
Το project “#My_Nafpaktos” αποτελεί μέρος των δημιουργικών ταξιδιωτικών projects που διοργανώνει η ομάδα Greek Instagramers Events με στόχο την ανάδειξη των περιοχών της Ελλάδας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα κοινωνικά δίκτυα. Η ομάδα έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards 2019 (Project #My_Andros, κατηγορία Content Markting Strategy), ως αποτέλεσμα των πρωτοποριακών, φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς ταξιδιωτικούς προορισμούς.
.
Event Hashtags: #My_Nafpaktos, #gr_events

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button