ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Μολότοφ σε κατάστημα Ναυπάκτιων στο Μεσολόγγι που άνοιξε πριν 15 ημέρες

Σοκ προκαλεί η είδηση πυρκαγιάς σε κατάστημα στο Μεσολόγγι

Η πυρκαγιά σύμφωνα με όσα είπαν στο npress οι ιδιοκτήτες, έγινε αφού πρώτα άγνωστοι πέταξαν πέτρα 15 κιλών, έσπασε η τζαμαρία και μέσα πέταξαν βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το εμπόρευμα και μέρος του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, το κατάστημα άνοιξαν πρόσφατα στην πόλη του Μεσολογγίου, γνωστοί Ναυπάκτιοι επιχειρηματίες και στις 10 ημέρες που δούλεψε, είχε τεράστια επιτυχία. Αντίστοιχο κατάστημα ρούχων μάλιστα, έχουν και στην Ναύπακτο. Η πυρκαγιά δε ήρθε λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, όπου οι επιχειρηματίες περίμεναν τεράστια αύξηση του τζίρου.

Η ζημιά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ξεπερνάει τα 60.000 ευρώ!

Πρόκειται για το κατάστημα Pink Woman των αδερφών Αναγνωστόπουλου. Ο εμπρησμός έγινε χθες βράδυ και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Λόρδου Βύρωνος.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που έσβησε τη φωτιά και δεν επεκτάθηκε στα διπλανά καταστήματα.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν συλλέξει τα υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών που βρέθηκαν μέσα στο κατάστημα και τα εξετάζουν. Να σημειωθεί ότι ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος και πέταξαν στο εσωτερικό την εμπρηστική ύλη Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη ενέργεια για την πόλη του Μεσολογγίου την οποία ο Εμπορικός Σύλλογος χαρακτηρίζει εγκληματική αφού το ενδεχόμενο να θρηνήσουμε θύματα ήταν πολύ πιθανό.

Το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος που κάηκε στο κέντρο του Μεσολογγίου αλλά και των γύρω καταστημάτων εξετάζει η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία για τον δράστη του εμπρησμού.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Βασίλης Σπυρόπουλος, όπως μεταδίδει η ΑΙΧΜΗ, συναντήθηκε με τον επιχειρηματία διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα έχει κάθε δυνατή βοήθεια για την επαναλειτουργία της επιχείρησής του

Related Articles

Back to top button