ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Μόλις έφτασε η ΕΜΑΚ στο Άργος – Ξεκίνησε έρευνες και η Πυροσβεστική

Η αγωνία έχει φθάσει στο κατακόρυφο για τους φίλους και συγγενείς του 32χρονου Θάνου Ακρίβου που αγνοείται από την Πέμπτη

Ο Θάνος έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή το αυτοκίνητο του βρέθηκε σε χωριό στο Άργος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έχει το npress.gr που βρίσκεται από την αρχή κοντά στην υπόθεση, βρέθηκαν άνθρωποι στην περιοχή του Άργους που δήλωσαν πως είδαν τον Θάνο την Παρασκευή. Κανείς όμως από το Σάββατο και μετά.

Πριν λίγο επικοινωνήσαμε με την οικογένειά του και μας ενημέρωσε πως μόλις έφτασαν δύο άνδρες της ΕΜΑΚ μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά στο Άργος από την Αθήνα. Πριν τρεις ώρες μάλιστα ξεκίνησε έρευνα και η πυροσβεστική της περιοχής.

Δεν γνωρίζουμε τι προκάλεσε αυτή την μεγάλη καθυστέρηση στην κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, αλλά ευχόμαστε όλοι να έχουμε σύντομα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το αυτοκίνητο που η αστυνομία της περιοχής για άγνωστους λόγους είχε μετακινήσει από το σημείο εντοπισμού, επιστρέφει τώρα στο ίδιο σημείο, ενώ τα ρούχα του 32χρονου θα μυρίσουν τα σκυλιά για να αρχίσουν τις έρευνες.

Σήμερα το πρωΐ μάλιστα, ένας φίλος του Θάνου προσπάθησε με drone να τον εντοπίσει, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.

 

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close