ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Με τη «Συνεργασία Πολιτών» η Άντα Καυκιά

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα Άντα Καυκιά (Ανδριανής Καυκιά-Ζαΐμη), εκπαιδευτικού και Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

«Επιθυμώ να συμβάλω στην εξέλιξη και την ευημερία του Δήμου μας»

Η Άντα Καυκιά-Ζαΐμη δήλωσε σχετικά: «Με βαθύ αίσθημα ευθύνης καιως υπέρμαχος των αξιών της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της κοινωνικής συνείδησης, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα, ως Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπακτίας, συμπορευόμενη με την παράταξη «Συνεργασία Πολιτών». Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση που δέχτηκα από τον Δήμαρχο, κ.Βασίλη Γκίζα, τον οποίο στηρίζω, εκτιμώ και εμπιστεύομαι.

Υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να συμβάλω στην εξέλιξη και ευημερία του Δήμου μας και να φανώ αντάξια των προσδοκιών των πολιτών».

Βιογραφικό 

Η Ανδριανή (Άντα) Καυκιά-Ζαΐμη είναι εκπαιδευτικός. Αποφοίτησε το 1991 από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στον τομέα των Ατόμων με Αναπηρία, με επιμορφώσεις στους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κοινωνιολογίας, της Κλινικής Ψυχιατρικής. Εργάστηκε ως Νηπιαγωγός, εκπαιδεύτρια σε ΑΜΕΑ και εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ. Οργάνωσε,  συντόνισε και δίδαξε σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων γυναικών, του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας. Υπήρξε Υπεύθυνη στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας. 

Είναι Πρόεδρος της ΚΕΔΝ (Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ναυπακτίας). Άσκησε επί σειρά ετών το επάγγελμα της εμπόρου στην πόλη της Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζαΐμη (κάτοχος της Εταιρίας ΜΕΚΑΖ-ΑΦΟΙ ΖΑΪΜΗ Α.Ε) και μητέρα δύο παιδιών (Πολιτικοί Μηχανικοί του ΕΜΠ).

Related Articles

Back to top button