ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία η 1η ροή του Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 του προγράμματος Erasmus+ 2017

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η ροή του Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του προγράμματος Erasmus+ 2017

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η ροή του Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του προγράμματος Erasmus+ 2017 με τίτλο: «Νέες προοπτικές κατάρτισης και επιμόρφωσης στην Ευρώπη» του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στην Βιέννη της Αυστρίας από 15/04/18 έως 22/04/18.
Στην κινητικότητα συμμετείχαν εκπαιδευτές και διοικητικό προσωπικό του Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σε θέματα ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο της Βιέννης. Οι συμμετέχοντες εξοικειώθηκαν μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης με την ηλεκτρονική μάθηση και την ηλεκτρονική τάξη, γνώρισαν τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά και πιο αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης τους. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σχολεία της Βιέννης, όπου οι συμμετέχοντες γνώρισαν τη χρήση εφαρμογών (apps) σε tablets και smartphones κατά την εκπαιδευτική διαδικασία. Οι πολιτιστικές επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στα ανάκτορα, μουσεία, αξιοθέατα καθώς και στο προάστιο Grinzing, έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ιστορία, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Αυστρίας.
Στο πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Βιέννη συμμετείχαν ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ κ. Ορφανουδάκης Χαράλαμπος, η Υποδιευθύντρια του Δ.ΙΕΚ και Συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα, η Γραμματέας του Δ.ΙΕΚ κ. Κολεμένου Ανθούλα, οι εκπαιδεύτριες Γκόργκα Βασιλική – Νηπιαγωγός, Καραϊσκου Ευαγγελία – Φυσικοθεραπεύτρια, Λυμπέρη Μαρία – Διαιτολόγος, και οι εκπαιδευτές Παπαγεωργίου Ηλίας – Εικαστικός και Φερεντίνος Παναγιώτης – Εικαστικός.
Το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου στα τέλη Ιουνίου θα διοργανώσει εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά τα αποτελέσματα του σχεδίου κινητικότητας.

ADS

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker