ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Makris Home: Η Ναυπακτιακή επιχείρηση στρωμάτων και επίπλων από που κατακτά την αγορά της Δυτικής Ελλάδας

Ορισμένοι θεωρούν ότι τα έπιπλα είναι καθαρά λειτουργικά και φτιαγμένα για να χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Ωστόσο, σήμερα η κατασκευή επίπλων έχει εξελιχθεί και μπορεί να ειδωθεί ως ένα είδος τέχνης, καθώς απαιτείται μεράκι και εξειδίκευση για την ολοκλήρωση τους. Η εταιρία makris-home.gr, εγκατεστημένη στην πόλη της Ναυπάκτου, αλλά με πανελλαδική δυνατότητα εξυπηρέτησης διαθέτει μακρά εμπειρία στην κατασκευή στρωμάτων και επίπλων. Η βιοτεχνία Μακρής, είναι εξοπλισμένη με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που της προσφέρει το συγκριτικό πλεονέκτημα στην κατασκευή στρωμάτων και άλλων προϊόντων ύπνου υψηλής ποιότητας και άνεσης. Δεδομένου ότι η ποιότητα του ύπνου παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και την αποδοτικότητα του ατόμου, η makris-home.gr εγγυάται τον πιο αναπαυτικό ύπνο.  Επιπλέον, η εταιρία, εκτός από εισαγωγή, κατασκευάζει δική της συλλογή επίπλων, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις. Με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και υλικών μπορεί να γίνει κατασκευή custom-made, στα πρότυπα του πελάτη. Πάντα με την καθοδήγηση των ειδικών. 

ADS

Αξιοσημείωτο της όρεξης και της εμπειρίας που διαθέτει η ομάδα της εταιρίας είναι η δυνατότητα ανακατασκευής επίπλων, μια σύνθετη διαδικασία που μπορεί να μεταμορφώσει παλαιότερα ή φθαρμένα κομμάτια επίπλων. 

Οι ανταγωνιστικές τιμές και ο σεβασμός στον πελάτη αποτελούν βασικούς άξονες της makris-home.gr, οι οποίοι την έχουν καθιερώσει στην τοπική αγορά, αλλά και σε άλλες περιοχές που εξυπηρετεί, τόσο για λιανική όσο και για χονδρική πώληση. 

Θα βρείτε την makris-home.gr

Βιοτεχνία Στρωμάτων‎ – Πλατανίτης Ναύπακτος 30300

Κατάστημα – Θ. Νόβα 9 Ναύπακτος 30300

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

2634021455 – 2634022389

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button