ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Λουκόπουλος: Πεζοδρόμηση Ανατολικά- αναξιοπιστία και ανευθυνότητα

Η Ενωτική Πρωτοβουλία του Τάκη Λουκόπουλου, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ασκεί κριτική στην δημοτική αρχή για τα πεζοδρόμια στα Ανατολικά.

Δείτε την ανακοίνωση:

Πεζοδρόμηση Ανατολικά- αναξιοπιστία και ανευθυνότητα.

Πεισματικά η δημοτική αρχή του  κ. Γκίζα αρνείται να κάνει και παραπέμπει στο μέλλον εδώ και τριάμισι χρόνια, ότι έχει σχέση με την βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ασφάλειας και της υγιεινής των κατοίκων με αποτέλεσμα να πληρώνουμε ακριβά τις σκοπιμότητες και της παραλήψεις τους. 

Το 2019, η δημοτική αρχή «ξήλωνε» το έργο των πεζοδρομίων που είχαμε εντάξει στο πρόγραμμα Φιλόδημος στα Ανατολικά και το μετέτρεπε σε αγορά οχημάτων. Σημειωτέον το έργο θα ήταν συνέχεια σε αυτό που  υλοποιήσαμε    από τον χείμαρρο Σκά  και πέρα με το βόρειο πεζοδρόμιο μάλιστα να φθανει στην διασταύρωση του Αγίου Νικολάου

Είχαν μάλιστα το θράσος να υπόσχονται πως τα πεζοδρόμια θα ξεκινούσαν την επόμενη ημέρα. «Αν δεν το καταφέρουμε, αποτύχαμε» έλεγε τότε ο αντιδήμαρχος σε μια θυελλώδη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου.

Χαρακτηριστική  είναι η συζήτηση στο βίντεο που ανάρτησε ο επικεφαλής της παράταξής μας Τάκης Λουκόπουλος στον παρακάτω σύνδεσμο:

Related Articles

Back to top button