ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα οι μεγάλοι νικητές στο J2US

Ο Ναυπάκτιος Λευτέρης Μητσόπουλος, είναι ο μεγάλος νικητής στο φετινό J2us

Το… καλύτερο για το τέλος φυλούσε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος στον μεγάλο τελικό απόψε, μας χάρισε ακόμα πιο πολλή χρυσόσκονη και λάμψη, ένεκα Πρωτοχρονιάς! 

Ο αποψινός μεγάλος τελικός του Just the Two of Us τα είχε όλα σε μεγάλες δόσεις! Τραγούδι, χορό, συγκίνηση, γενναιοδωρία, ευχές, χαμόγελα και πολύ κέφι που «μεταδόθηκε» φυσικά και στο τηλεοπτικό κοινό που επέλεξε να κάνει αλλαγή χρονιάς με το φαντασμαγορικό σόου!

Λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος, το σωτήριο (ελπίζουμε) 2023, οι συντελεστές του σόου είχαν φροντίσει να προετοιμαστούν κατάλληλα και να δώσουν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μοιάζουν όλα παραμυθένια!

Και πράγματι έτσι ήταν, με τα 13 ζευγάρια να χαρίζουν στο τηλεοπτικό κοινό πολύ όμορφες στιγμές με τραγούδι και πολύ μπρίο on stage.

Οι φιναλίστ, δηλαδή τα τέσσερα ζευγάρια που βρέθηκαν στον τελικό και διεκδίκησαν τη νίκη φυσικά ήταν οι πρωταγωνιστές. Ας δούμε όμως ένα προς ένα τα ζευγάρια και την πορεία τους μέχρι σήμερα μιας και πλέον γνωρίζουμε τους μεγάλους νικητές, που είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα!


Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας): Η μεγάλη έκπληξη!

Ποιος θα πίστευε ότι ο Λευτέρης Μητσόπουλος όχι μόνο δεν είναι παράφωνος αλλά και έχει καταπληκτική φωνή; Ποιο το περίμενε ότι η Λόλα θα αποδειχτεί η καλύτερη coach για να οδηγήσει τον γνωστό παρουσιαστή και stand up comedian στον τελικό; Κανείς είναι η απάντηση και γι’ αυτό ο Λευτέρης και η Λόλα αποτέλεσαν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού J2US. Μάλιστα, ο Λευτέρης άκουσε επίσης τα καλύτερα λόγια από τη κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα από τη Δέσποινα Βανδή που σε παλιότερο live του είπε μετά από εμφάνισή του πως θεωρεί ότι ανάμεσα στα δύο ζευγάρια που θέλει να δει στον τελικό. Όπερ και εγένετο μιας και το φοβερό δίδυμο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις…

Related Articles

Back to top button